La dm actionam ca un colectiv in comunitatedm drogerie markt sprijina si incurajeaza dezvoltarea continua a angajatilor, atat pe plan profesional, cat si pe cel personal.

In centrul tuturor activitatilor noastre este omul. Combinarea muncii cu invatarea este un principiu general in activitatea companiei.

Provocarea noastra permanenta este modelarea unei organizatii prin care sa innobilam cerintele clientilor nostri si sa oferim oamenilor cu care colaboram posibilitati de dezvoltare continua. Organizam Workshop-uri si scolarizari atat in tara, cat si in strainatate care dau posibilitatea cresterii si dezvoltarii personale, cat si profesionale.

Printre altele, dorim sa oferim angajatilor posibilitatea:
 
  • de a invata unii de la altii
     
  • de a se cunoaste reciproc
     
  • de a recunoaste individualitatea celuilalt
 

 
Fiind intr-o continua expansiune, avem periodic pozitii disponibile in unul din departamentele noastre: Vanzari, Expansiune, Marketing si Achizitii, Logistica, Controlling si Financiar, IT, Administrare si Dezvoltare Personal.

La finalul acestui an dm va inaugura primul depozit din Romania, cat si un sediu nou. Tot pana la sfarsitul anului va atinge si pragul de 100 de drogherii deschise.

In prezent dm drogerie markt detine peste 3.300 de filiale si peste 55.000 de angajati, ceea ce o transforma in cel mai mare lant de drogherii din Europa. dm este prezent in 12 tari: Germania, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Romania, Bulgaria, Macedonia si Italia.In Romania, dm drogerie markt a fost infiintata in anul 2007, an in care a deschis prima filiala in Timisoara, unde se afla si sediul central. Astazi dm are peste 90 de drogherii deschise in Romania, peste 600 angajati si este intr-o continua dezvoltare atat pentru clienti, cat si pentru angajatii sai.
 
Va invitam sa ne cunoasteti la standul nostru din cadrul Angajatori de TOP Bucuresti pe 26-27 Octombrie, la Sala Palatului!   
 
Inscrie-te la Angajatori de TOP Bucuresti

Va recomandam si:

Obtine biletul tau de intrare la #ADT - CV Barcode

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI