Incepe cariera cu Discover – programul global creat de Vodafone!




Daca nu ai aflat inca, Discover este programul global creat de Vodafone pentru proaspetii absolventi de facultate sau studentii in curs de absolvire, care le ofera acestora oportunitatea de a-si incepe cariera intr-un mediu dinamic, in care primesc suport sa invete, sa experimenteze si sa-si defineasca viitorul traseu profesional. Discover consta intr-o succesiune de rotatii in diferite departamente, pe parcursul carora te familiarizezi cu activitatea acestora, primesti responsabilitati si rezolvi sarcini, fiind integrat in echipele respective.
 
Sunt multe motive pentru care sa iti incepi cariera in acest mod. Iata-le pe cele mai importante:
 
1. O multitudine de oportunitati de invatare
 
Fiind integrat in echipe diferite, inveti activitati noi, intelegi cum functioneaza compania, cum functioneaza o echipa si cum interactioneaza unele cu celelalte. Mai mult decat atat, ai acces la platformele noastre online de invatare, poti participa la diverse training-uri si workshop-uri si esti inconjurat de multi colegi cu experienta care te vor ajuta in asimilarea informatiilor.
 
2. Poti face o diferenta
 
Poti veni cu propriul stil de lucru, iar daca ai o idee de imbunatatire, te incurajam sa o pui in aplicare. Nu trebuie sa ai o anumita functie sau experienta, ci doar sa intelegi cum functioneaza anumite lucruri, de ce functioneaza astfel si sa iti folosesti creativitatea pentru a inova.
 
3. Iti construiesti relatii noi si inveti sa lucrezi cu oameni diferiti
 
Pobabil vei fi surprins de atmosfera si de oamenii deschisi pe care ii vei intalni aici si cu care poate chiar vei lega prietenii. In acelasi timp, in Vodafone pretuim diversitatea, pentru ca stim ca din diversitate se nasc ideile cele mai creative si rezultatele cele mai echilibrate. Te vei adapta in echipe noi si poate vei lucra cu oameni care vad lumea diferit fata de tine, dar sunt ghidati de aceeasi dorinta de a aduce un impact pozitiv.
 
4. Auto-cunoastere
 
Avand ocazia de a explora activitati si departamente diferite, vei capata o imagine mai clara asupra ceea ce iti place si ti se potriveste, pentru a-ti putea stabili un drum in cariera. Vazand cum tratezi aceste situatii noi si primind feedback, vei putea descoperi puncte forte de care nu erai constient pana acum, dar si competente pe care le poti dezvolta in viitor.
 
Te invitam sa aplici pentru programul Discover, pe ramura potrivita tie:
 
- Group Technology Discover – daca esti determinat sa urmezi o cariera in IT&C. Iata cateva exemple de activitati si tehnologii pe care le-ai putea explora: monitorizare retele 2G, 3G, 4G, proiectare retea, management de proiect, activitati de testare sau de suport pentru Cloud, IoT, activitati de raportare etc. (Acceseaza aici descrierea detaliata a programului)
 
- Vodafone Romania Discover – daca esti orientat catre a explora cat mai mult mediul de business. Acest program iti ofera acces catre domenii variate: HR, Marketing, Finance, IT&C etc. Urmareste-ne pentru a vedea cand incepem procesul de recrutare!
 
- HR/Finance Discover – daca te intereseaza in mod specific domeniile resurse umane si financiar. Urmareste-ne pentru a vedea cand incepem procesul de recrutare!

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”