BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou in Romania, la Iasi


Firma de consultanta in management si tehnologie BearingPoint isi continua dezvoltarea pe pietele europene prin deschiderea unui al patrulea birou in Romania, la Iasi.

Acest lucru demonstreaza angajamentul continuu al BearingPoint fata de Romania si de oamenii din aceasta tara.

 

Decizia se bazeaza pe una dintre initiativele strategice de dezvoltare ale companiei. Iasi, unul dintre cele mai mari orase din Romania, a fost ales pentru ca dispune de o universitate tehnica de prestigiu si personal calificat in domeniul IT. Initial, BearingPoint va oferi servicii de consultanta clientilor din domeniul financiar din Iasi.

 

„Dupa o prezenta de 11 ani pe piata din Romania, BearingPoint face pasul firesc spre regiunea Moldova, unde intentionam sa ajungem la aproximativ 100 de angajati in urmatorii ani”, ne anunta

Christian Gurny, Country Leader BearingPoint Romania si Republica Ceha.

 

BearingPoint pune accent pe oameni si pe dezvoltarea acestora. Printre valorile companiei se numara excelenta, pasiunea, spiritul de echipa si angajamentul.

 

In prezent, BearingPoint are birouri in 4 orase din Romania: Bucuresti, Sibiu, Iasi si Timisoara.

 

 

Despre BearingPoint

 

BearingPoint este o firma independenta de consultanta in management si tehnologie, de origine europeana cu extindere la nivel global. Firma isi desfasoara activitatea in trei domenii: Consulting, Solutions si Ventures.

Consulting cuprinde consultanta clasica, Solutions se concentreaza pe solutii tehnice proprii în domenii precum transformare digitala, tehnologie de raportare reglementată si Advanced Analytics, iar Ventures sustine finantarea si dezvoltarea start-up-urilor.

Printre clientii BearingPoint se numara multe companii si organizatii de top din lume. Reteaua globala de consultanta a BearingPoint are peste 10.000 de specialisti si deserveste clienti din peste 75 de tari, carora le garanteaza rezultate palpabile si succes de durata.
 

Pentru informatii suplimentare, vizitati: www.bearingpoint.com.

 

Va recomandam si:

Cognizant Softvision are peste 200 de joburi disponibile la nivel național și anunță noul concept de Hubs

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI