10 pentru sesiune by ASER! Fii in forma sesiunea asta si traieste-ti vara din plin!



Vara incepe in figuri si forme GOLD. O poveste by ASER Romania


„Shape your summer!”. Cam asa ar suna indemnul celor din ASER Romania catre toti studentii care au inceput in mod oficial sesiunea de vara. Da, stim cat de greu este sa te poti concentra, sa dai tot ce ai mai bun si sa scapi fara restante, insa sesiunea poate fi transformata foarte usor din amenintare in oportunitate. Cum? Cu putina imaginatie.

10 pentru Sesiune se intoarce intr-o FORMA cool

Noua campanie „10 pentru Sesiune” desfasurata de ASER regandeste sesiunea si o transforma intr-un festival al formelor estivale pe care doar un anotimp ca vara le poate avea. Intre 4 si 24 iunie ASERistii aduc vara mai aproape pe canalele lor de comunicare, cu cele mai fresh idei, cu vizualuri care mai de care mai sugestive si cu o multime de rime faine pentru o sesiune mai usoara. Cu gandul la briza marii si pregatiti sa viseze la cirese in timp ce se plimba printre cursuri, toti studentii sunt invitati sa participe la concursurile pregatite de ASER si partenerii lor Lidl, KPMG si sa construisca sesiunea din cercuri, patrate sau triunghiuri. La final, norocosii se pot bucura de bilete la Electric Castle (plus cazare) si multe alte surprize.

ASER intampina vara si in offline

Nici caminele facultatilor nu vor fi lipsite de viata sesiunea asta. Studentii vor pleca intr-o calatorie a figurilor geometrice prin caminele facultatilor din Bucuresti si vor primi stickere cu mesaje special create pentru a le face sesiunea mult mai interesanta. Si pentru ca „10 pentru Sesiune” vine din nou in varianta GOLD, aniversara, ASER ofera si o colectie de stickere editie limitata studentilor care vor accepta provocarea de a vedea sesiunea in cele mai frumoase forme.
Intreaga campanie poate fi urmarita pe pagina de Facebook ASER si pe contul de Instagram, unde vor fi comunicate in perioada urmatoare detalii despre concursurile ce vor urma, regulamente si vizite in camine.
Fii in forma sesiunea asta si traieste-ti vara din plin!

***

ASER Romania este un ONG format din studenti care prin pasiune si determinare vor sa schimbe mediul de business romanesc. Organizatia sustine tinerii sa implementeze proiecte de calitate destinae studentilor interesati de domenii precum Marketing, financiar-bancar, dezvoltare personala si orientare in cariera. De 20 de ani, ASER aduce la un loc studenti curajosi si dornici sa de autodepaseasca.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI