Kellogg’s, companie lider pe piata mondiala a cerealelor deschide o noua divizie in Romania




Kellogg’s, companie lider pe piata mondiala a cerealelor si a produselor alimentare gata de consum, a anuntat astazi deschiderea unei noi divizii i
n cadrul Centrului din Bucuresti. Centrul din Bucuresti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de tari, iar principalele arii de activitate sunt: Finante, Supply Chain si HR. Kellogg's activeaza in peste 180 de tari din 6 continente, cu peste 30 000 de angajati.

 

Noua divizie Kellogg’s in Romania va prelua activitati din aria Supply Chain si va fi responsabila pentru planificarea categoriilor de cereale si gustari, gestionarea inventarelor si alte activitati specifice din zona Supply Chain. In lunile urmatoare, noua divizie va prelua activitatea de pe pietele locale si o va plasa in Romania, astfel incat va exista, in primul rand, un transfer de cunostinte, urmat de imbunatatirea intregului proces. Noua divizie Kellogg’s va avea un rol important in planificarea activitatilor din zona Supply Chain pentru intreaga Europa.

 

Kim Karstensen, Kellogg Sr. Director & EMEA Centre Lead spune: „Centrul nostru din Bucuresti, Kellogg’s Global Business Service, este localizat strategic pentru a deservi ariile de business din zona EMEA. Romania a dovedit ca este o piata in crestere continua, cu oameni talentati, vorbitori de limbi straine, avand calificare inalta si vasta experienta in companii multinationale. Fiind o locatie centrala, Romania se dovedeste a fi o locatie excelenta pentru activitatea Kellogg’s. Vom continua sa ne extindem prezenta in Romania, iar acum, prin amplificarea ariilor de expertiza din zona Supply Chain, vom contribui la cresterea, dezvoltarea si succesul business-ului.”

 

Kellogg’s are numeroase oportunitati profesionale disponibile in Bucuresti, ca rezultat al planului de extindere al Centrului de servicii din Floreasca Business Center. In acest moment, in cadrul Centrului din Bucuresti lucreaza aproximativ 250 de persone, iar pentru 2018 planurile de recrutare vor continua pentru cele 3 arii de activitate: Finanțe, Supply Chain si HR. In urmatoarele luni, compania se va concentra pe recrutarea de candidati pentru cele peste 50 de pozitii in zona Supply Chain. Noua divizie va avea un director general care sa sprijine directia strategica, in conformitate cu echipa de conducere a departamentului Supply Chain, precum si posturi de analist si planner pentru dezvoltarea activitatii operationale.


Kellogg’s este prezenta pe piata din Romania din 2014. Centrul din Bucuresti are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg's din peste 20 de tari, iar principalele arii de activitate sunt: Finanțe, Supply Chain si HR.

 

Pe 22 maiKellogg’s va organiza si un Open Day, in cadrul caruia reprezentantii companiei vor discuta despre oportunitățile pe care le ofera Kellogg’s. Pentru a participa la Open Day-ul organizat de compania Kellogg’s este necesară înscrierea aiciDeadline-ul pentru inscriere la Open Day este 17 mai.

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI