100 days of HR powered by Temps - o ALTFEL de scoala pentru pasionatii de resurse umaneTe intrebi care ar putea fi valoarea ta adaugata in viitorul tau job? Inscrie-te la o ALTFEL de scoala in care vei intelege evolutia procesului de recrutare si transpunerea lui in dinamica companiei, implicit a pietei muncii. Vei invata despre transferul de cunostiinte, despre construirea si dezvoltarea competentelor, despre motivatie si multe altele.

Am pornit ideea de a face acest proiect si din dorinta de a impartasi ceva din pasiunea noastra de zi cu zi. Ideea de a avea un proces consistent si interactiv, in care fiecare sa isi acorde timpul de a asimila notiuni si concepte, de a descoperi informatii actuale si vocatii pentru viitor. Vom invata alaturi de voi, ce va anima si conduce pasiunea voastra pentru lumea HR-ului.

Ne-am decis sa initiem aceasta calatorie si sa dezvoltam urmatoarea generatie de specialisti in domeniu, sa ii invitam despre evolutia rolului de HR si functiunile sale in cadrul diferitelor tipologii de organizatii. Vom incadra dinamica candidatului in raport cu piata muncii si cultura angajatorului.

Am dori sa iti spunem cum sa identifici potentialul, sa validezi competenta si sa iti consolidezi intuitia valorilor personale sau a motivatiilor candidatului. Capitalul uman va fi pus in centrul discutiilor pentru a intelege impactul si rolul strategic in dezvoltarea unei companii. Nu in ultimul rand speram sa contribuim la ridicarea nivelului de incredere si curaj, de acceptarea a diversitatii si a dreptului uneori de a gresi.


De ce 100 days of HR?

Stim ca este o provocare trecerea de la bancile scolii la un job ce iti va mentine entuziasmul. Stim de asemenea ca HR-ul inseamna in primul rand pasiune si ca este alcatuit din visatori si oameni ce isi doresc sa ajute alti oameni pentru a-si indeplini visele.

Vom face cunostinta cu concepte clasice, dar le vom reinterpreta si dezbate din perspectiva noilor generatii, vom face workshop-uri pe teme dedicate si ne vom incheia seara pe rooftop intr-o discutie prietenoasa despre oameni si vise. Te vom ajuta sa intelegi fiecare aspect al acestui domeniu si te vom ajuta sa iti construiesti propria cariera in HR.

Timp de 3 luni, vom acoperi toate aspectele HR-ului, de la o introducere in universul sau la intelegerea rolului unui recruiter si a procesului de HR, tipologia pietei si trenduri in HR la specificul candidatilor si cum ne putem pregati pentru noile generatii. La finalul stagiului vei putea aplica conceptele invatate si propria ta perspectiva intr-un internship de 3 luni oferit de Temps sau unul dintre partenerii nostri. Ca un plus, te putem ajuta si cu un certificat ce poate fi echivalat ca practica pentru facultate.

100 de zile sunt putine in comparatie cu oportunitatile pe care le vei descoperi acordandu-ti aceasta calatorie. Fiecare dintre noi putem face diferenta.

Programul:
Ne vom intalni de 2 ori pe saptamâna, 4 ore pe zi, din Iunie pana in August. Nu te vom aglomera cu teme si task-uri pentru a te putea bucura de toate festivalurile verii.

Avem disponibile 10 locuri, asa ca grabeste-te si rezerva-ti un loc completand formularul de mai jos: https://www.hipo.ro/index.php/redirect/830 
 

Va recomandam si:

Cognizant Softvision continua sa angajeze in Romania

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI