Interviu cu Ane-Mary Ormenisan, fondator LIFELONG LEARNING SOLUTIONSAne-Mary Ormenisan este Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions. In domeniul resurselor umane are experienta de peste 13 ani ca formator, lector si trainer. De asemenea, este cadru didactic atestat de MInisterul Educatiei si Cercetarii si consilier pentru dezvoltarea personala acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Care sunt elementele care va diferentiaza de celelalte companii din aceeasi industrie (proiecte, activitati interne, tehnologii utilizate etc.)?

 • Construirea unei atitudini pozitive prin:
 • Echilibru emotional - pentru a ne exprima in mod adecvat opiniile
 • Pasiune - pentru a genera energie
 • Control - pentru a mentine stabilitatea
 • Comunicare - pentru a interactiona eficient cu ceilalti
 • Informatii - pentru a gândi analitic
 • Transcendenta - pentru a construi in mod vizionar
 • Empatie - pentru a conferi putere tuturor acestor resurse
 • Decizia de a oferi exclusiv servicii de cea mai inalta calitate, probata prin autorizare la nivel national si licentiere la nivel international.


Care sunt aspectele care definesc cultura organizationala a companiei?

Valorile cele mai semnificative pentru noi sunt:
 • Increderea in capacitatea oamenilor si a organizatiilor de a-si asuma in mod constient responsabilitatea propriei lor deveniri
 • Integritatea profesionala impecabila a specialistilor nostri si legalitatea tuturor activitatilor pe care le desfasuram
 • Respectul fata de competenta, in oricare dintre manifestarile ei
 • Abordarea invatarii transformationale ca fundament pentru actul educational si pentru serviciile de consiliere pe care le oferimCe inseamna performanta in cazul unui angajat la voi?

Capacitatea de a crea plus-valoare prin oricare dintre activitatile pe care le desfasoara.


Care sunt cele mai deosebite beneficii sau initiative interne de care se bucura angajatii?

Acces permanent la serviciile de dezvoltare personala si profesionala continua existente in portofoliul societatii.Ce planuri de dezvoltare aveti in perioada urmatoare?

Crearea si oferirea unor servicii specializate de instruire generala in scopul conformarii corecte cu cerintele GDPR.


Care poate fi parcursul profesional al unui angajat in companie?

Activitati de acomodare in baza unui contract de voluntariat, urmate de angajare si de etape asumate reciproc de dezvoltare a carierei profesionale.
Despre companie
Specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente, Lifelong Learning Solutions ofera servicii profesionale de consultanta si training in domeniul organizational si in cel al dezvoltarii potentialului uman.

Domeniile de expertiza: consiliere pentru dezvoltare personala si orientarea carierei profesionale, consultanta pentru managementul resurselor umane, evaluare psihologica sub licenta PCM®, instruire generala – inclusiv la locul de munca – privind aplicarea completa a cerintelor Regulamentului pentru Protectia Datelor (GDPR), perfectionare ca analist resurse umane (cu autorizare ANC) si training specializat in comunicare eficienta (Process Communication Model®).
 

Va recomandam si:

Poti avea o cariera ȋn IT chiar daca nu ai terminat o facultate de profil

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?