Peste 60 de speakeri internationali de la companii precum IBM, Canoo, BBC News si Prezi vor fi prezenti la DevTalks Cluj 2018

Pe 16 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, va avea loc cea de-a patra editie DevTalks, cea mai mare expo-conferinta dedicata comunitatii de developeri din Romania.

 

Peste 1000 de developeri și pasionați de tehnologie se vor întâlni în cadrul DevTalks, un eveniment cu tradiție pentru comunitatea IT atât din Cluj-Napoca, cât și din împrejurimi. Evenimentul se remarcă prin amploarea temelor abordate, diversitatea speakerilor prezenți, dar și impactul creat de prezența numărului mare de developeri, antreprenori, investitori și companii renumite din domeniu. Cu fiecare ediție, DevTalks contribuie la crearea unui context potrivit pentru evoluția industriei și transformarea comunității, prin încurajarea proiectelor inovatoare și a schimbului de idei.  

        

 

Ediția cu numărul 4 a evenimentului DevTalks Cluj-Napoca aduce împreună peste 60 de speakeri, lideri și profesioniști IT atât din România, cât și din SUA, Canada, Hong Kong, Marea Britanie, Germania, Suedia, Elveția și Polonia. Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu, printre profesioniștii care vor urca pe scenă se află:

 

•        Lewis Horne – Fondator și CEO Uniti Sweden

•        Alvin Ourrad – Cloud Architect la BBC News

•        Jennifer Wong – Software Engineer la Eventbrite

•        Gerrit Grunwald – Senior Software Engineer la Canoo

•        Júlia Biró – Infrastructure Engineer la Prezi

•        Henri Tremblay – Java Champion și Senior Software Engineer la Terracotta

 

În plus, în premieră la DevTalks Cluj-Napoca vor fi amenajate 3 noi scene. Noutatea acestei ediții este reprezentată de introducerea a trei noi scene precum Java, Automotive și Product Management unde vor fi abordate subiecte de impact pentru evoluția actuală a industriei IT.

 

Astfel, timp de o zi, cele 7 conferințe organizate în cadrul DevTalks vor propune subiecte cu un impact major asupra societății actuale despre:

 

Emerging Technologies |  Web & Mobile | DevOps | Datafication | Java | Product Management | Automotive

 

Printre momentele pregătite pentru această ediție se numără și holograma speakerul Audrey Tang, hacker civic și ministrul digital al Taiwanului responsabil cu inovația socială care va vorbi despre Inteligența Artificială prin prisma unei povești despre democrație.

 

Parte din experiența DevTalks sunt și zonele special amenajate pentru a facilita interacțiunea dintre participanți, dar și divertismentul în cadrul evenimentului. Zona expozițională se va transforma din locul în care companiile IT își vor prezenta cele mai noi proiecte în spațiul neconvențional cu sesiuni de live coding și modalități practice de interacțiune și prezentare a celor mai inovatoare tehnologii.

 

Evenimentul DevTalks este realizat cu ajutorul partenerilor noștri care vor participa atât în zona expozițională, cât și în cadrul sesiunilor de conținut. Printre aceștia se numără: Accesa, Metro Systems, UiPath, Yardi România, SDL, Frequentis, Dual IT, MHP – A Porsche Company și Porsche Engineering.

 

În plus, alături de organizatorii DevTalks se află la fiecare ediție și partenerii media precum:

                                                                                                         








 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI