Iti oferim acces la o cariera la Kellogg!


 

De la un singur fulg de porumb, mostenirea noastra reflecta ca am devenit lideri globali in productia de cereale, pastrand traditia inceputurilor noastre simple.
 

De mai mult de 100 de ani, suntem liderii globali in productia si comercializarea de cereale pentru micul dejun. Fondatorul nostru – William Keith Kellogg - a creat cerealele pentru micul dejun si apoi a dezvoltat o intreaga industrie. Kellogg a devenit foarte repede un brand de renume, cumparat cu incredere de foarte multe familii.
 

Apropo, suntem si un jucator important in industria de snack-uri! De cand Pringles s-a alaturat familiei noastre de produse, am creat continuu diverse gusturi si arome, gandindu-ne la toti consumatorii nostri.
 

La Kellogg, mancam ceea ce ne place si facem ceea ce iubim!
 

Kellogg’s GBS in Romania

 

La Kellogg’s, inovatia este cea mai importanta, invatam mereu si ne gandim tot timpul la viitor.

In 2014, am inceput aventura GBS (Global Business Services), noua functie globala care ne ajuta sa crestem, simplificand procesele si inovand constant,  astfel incat Kellogg’s sa exceleze in activitatea sa.

Cultura noastra este relaxata, prietenoasa si orientata spre viitor. Cautam mereu idei noi si dinamice de la oamenii nostri pentru a creste continuu alaturi de ei.

Centrul nostru european se afla la Floreasca Business Center (langa statia de metrou Aurel Vlaicu). Alatura-te echipei noastre in continua dezvoltare, in domenii precum Finante, Supply Chain si HR.


Branduri
 

Detinem unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. De la snacks-uri si produse alimentare congelate pentru micul dejun, suntem pasionati de brandurile noastre si de pietele in care acestea se regasesc.

Cateva dintre cele mai importante branduri ale noastre sunt: Corn Flakes, Special K, Frosties, Pringles, Cheez-It, Pop Tarts, Froot Loops si multe altele.

 

De ce Kellogg’s
 

La Kellogg’s, suntem definiti de valorile noastre (K-Values): fiecare angajat se ghideaza dupa ele, ceea ce ne uneste si mai mult in dorinta de a ne atinge scopurile. Angajatii sunt nucleul a ceea ce suntem, ceea ce credem si ceea ce ne aduce impreuna. Valorile noastre ne definesc si ne fac speciali, ne arata ca toti jucam un rol extrem de important in succesul afacerii noastre.

 

Valorile noastre sunt:

  • Actionam cu integritate si demonstram respect
  • Suntem responsabili
  • Suntem pasionati de afacerea noastra, de brand si de produse
  • Suntem modesti si dornici de a invata
  • Incurajam simplitatea
  • Iubim succesul
Am dezvoltat K-Buddy Programme - o initiativa ce le ofera noilor colegi posibilitatea de a cunoaste oameni din echipa, de a invata de la ei, de a se distra impreuna... si de a manca cereale, bineinteles!

Credem cu tarie ca oamenii sunt forta din spatele business-ului, prin urmare ne dorim foarte mult sa formam viitori lideri. Acest proces incepe cu programul de internship - cu o durata de 6 luni, platit - care isi propune sa formeze abilitati esentiale in cariera studentilor si proaspat absolventilor. 

Acest program poate fi in Resurse Umane, Finante sau Supply Chain, tinerii avand sansa de a invata de la cei mai buni din domeniu, de a se dezvolta si de a obtine o pozitie permanenta in cadrul companiei. 

Pe langa programul de internship, de curand am creat The New Tigers Programme, proiect care presupune rotatia colegilor la inceput de drum. Ei primesc oportunitatea de a calatori in Mexic si Nordul Americii pentru a invata de la experti internationali, intorcandu-se cu experienta valoroasa si ajutand la succesul Kellogg's.

Ne dorim sa sprijinim talentele! Avem colegi care acum ocupa cu succes pozitii in alte tari, sustinand diverse domenii ale companiei. De exemplu, au ales pozitii de HR Business Partners in Germania, pozitii de Finance Managers in Polonia si multe alte oportunitati interesante.

Te intrebi cum sunt oamenii din echipa? Aici poti cunoaste o parte dintre colegi! 
 

Oportunitati
 

Iti place ceea ce vezi? E timpul sa iti “accesezi cariera” la Kellogg’s! Cautam oameni dinamici si entuziasti, asa ca aplica acum, ca sa iti incepi calatoria alaturi de noi.

Hai la Kellogg’s, sa realizam lucruri marete impreuna!

 

Va recomandam si:

Caterina si Cristian povestesc despre experienta GROW@HILTI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI