Unbottle your potential @Coca-Cola HBC: RISE Management Trainee Program isi cauta aplicanti!

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Coca-Cola HBC Group, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

Ce planuri de recrutare aveti pentru aceasta primavara?

Ne dorim sa fim alaturi de tineri inca de la inceputul carierei lor, asa ca am construit doua programe de dezvoltare diferite, pentru etape ale studentiei diferite: CokeSummership pentru studentii in ultimii ani, care isi doresc un internship part-time pe perioada verii si Rise Management Trainee pentru studentii care isi finalizeaza studiile in acest an sau care sunt deja absolventi si isi doresc un program de dezvoltare full-time.

RISE Management Trainee Program este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.


 

Anul acesta cautam 9 viitori Management Trainees, pentru 5 dintre departamentele noastre, in una dintre cele 4 locatii:  Bucuresti, in departamentele de Sales, Finance, Planning, Procurement, Supply Chain Services, Fabrica din Poiana Negri: Production, Fabrica din Timisoara: Production, Fabrica din Ploiesti: Production

Care este profilul unui Management Trainee?

  • Este puternic motivat sa se dezvolte in permanenta
  • Este curios, ii place sa gaseasca solutii alternative si nu se da niciodata batut
  • Face conexiuni rapide intre informatiile pe care le detine si ii place sa invete atat de la echipa, cat si individual
  • A absolvit recent o facultate si nu are mai mult de 2 ani de experienta
  • Vorbeste limba engleza fluent si are abilitati avansate de utilizare PC
  • Este implicat in mod activ in actiuni de voluntariat sau sportive

Pentru cei care ajung in ultima etapa de selectie, am pregatit o scoala de business de o saptamana, la sediul nostru, in care vor avea ocazia sa interactioneze cu managerii fiecarui departament din Coca-Cola HBC Romania si sa descopere business-ul nostru de la procesul de productie al bauturilor care incanta sute de milioane de consumatori, pana la aparitia lor pe rafturile din magazine.



 

Pentru cei care sunt inca studenti sau isi doresc sa inceapa cu un internship pe perioada verii, am pregatit CokeSummership.

CokeSummership este programul de internship pregatit pentru studentii in ultimii 2 ani de studiu, la licenta sau master, care vor sa aiba o experienta de lucru, pe parcursul verii, cu o durata de 3 luni, part-time (6h pe zi), in perioada iulie-septembrie. Anul acesta cautam 15 studenti cu initiativa, curiozitate si dorinta pentru a ocupa unul dintre rolurile deschise in echipele: Reporting, Sales Admin (Constanta), Quality Assurance (Poiana Negrii), Quality Assurance (Ploiesti), Customer Logistics, Customer Service, Haulage, Logistics Support, Procurement, Production (Ploiesti).

Fiecare intern va fi implicat in proiecte diverse in cadrul departamentului ales si va avea alaturi un buddy care sa il sustina in integrarea si dezvoltarea lui pe parcursul celor 3 luni.



 

In afara de programele de Management Trainee si CokeSummership, cum poate aplica un candidat la unul dintre joburile companiei?

Pe langa programele dedicate tinerilor, suntem in permanenta cautare de oameni pasionati de ceea ce fac si care isi doresc in permanenta sa se dezvolte, in toate departamentele noastre: Vanzari, Productie, Planificare, Achizitii, Logisitica, Financiar, Marketing, Commercial Excellence, HR.

Toate joburile disponibilie in echipa noastra pot fi accesate pe site-ul nostru, de unde se poate aplica direct la rolul dorit. 

Persoanele eligibile rolului la care au aplicat vor fi contactate de catre colegele noastre din echipa de recrutare, urmand ca pentru fiecare rol sa parcurga anumite etapa de selectie specifice.

Ce spun cifrele despre compania COCA-COLA HBC ROMANIA?

Coca-Cola HBC Romania inseamna o familie de peste 1.500 de persoane, unita de un scop comun, acela de a aduce bucurie celor peste 22 de milioane de consumatori prin intermediul portofoliului nostru, timp de 24 de ore pe zi, 7 zile din 7.

Suntem o parte esentiala a Coca-Cola HBC Group, cel mai mare imbuteliator si partener al The Coca-Cola Company la nivel mondial, cu vanzari de peste 2 miliarde de lazi anual. Coca‑Cola HBC are o amprenta geografica extinsa, cuprinzand 28 de tari si adresandu-se catre 595 potentiali consumatori de pe 3 continente, cu 136 de marci ce alcatuiesc un portofoliu diversificat.

De peste 25 de ani, Coca‑Cola HBC Romania face ca excelenta in operatiuni sa fie un beneficiu pentru clienti, furnizori, consumatori si angajati. Ne mandrim cu faptul ca suntem cea mai mare companie din industria bauturilor si a doua ca marime din sectorul FMCG, cu 3 fabrici in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii.

https://www.hipo.ro/public/resources/js/rte/data/image/articole2015/Coca-Cola_3.jpg
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania