Investment School, singura școala gratuită de investiții din România


Investment School este singura scoala gratuita de investitii din Romania care se adreseaza studentilor pasionati de pietele financiare si investitii. Proiectul le ofera tinerilor un context practic in care sa isi aprofundeze cunostintele necesare pentru a deveni viitori investitori sau profesionisti. Astfel , activitatea sa consta in conferinte sustinute de personalitati de elita din domeniul investitional si in elemente practice precum workshop-uri, studii de caz, dar si o etapa de trazactionare demonstrativa. Investment School se bazeaza pe invatare rapida, networking si crearea unor relatii profesionale.

Proiectul, aflat anul acesta la a 17-a editie consecutiva, se adreseaza exclusiv studentilor care sunt inscrisi in ciclul de licenta sau intr-un program de master in cadrul facultatilor cu profil economic apartinand tuturor centrelor universitare din tara.  Studentii pot completa formularul de inscriere pana pe 16 martie, inclusiv , accesand link-ul: http://bit.ly/AplicaInvestmentSchool.

In cadrul proiectului, participantii vor avea ocazia sa invete din experienta analistilor si specialistilor care vor sustine activitatile teoretice si practice. Partenerii principali care sustin proiectul in acest an sunt Tradeville, Erste Asset Management, BRD Asset Management, dar si Bursa de Valori Bucuresti si CFA Society Romania.

Printe premii se numara carti de specialitate, un internship in unul din departamentele analiza, brokeraj sau IT , un cont real la BVB fara necesitatea sumei minime initiale, dar si oportunitatea de a obtine o bursa CFA. Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook a proiectului: https://www.facebook.com/investmentschool/.

Proiectul se desfasoara in perioada 26-30 martie la Bursa de Valori Bucuresti.

 

Va recomandam si:

300 de candidati s-au bucurat de experienta NextGen Academy oferita de BCR

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI