Tineri din peste 100 de tari vin în Romania.Tineri din peste 100 de tari vin in Romania pentru a crea proiecte globale menite
sa contribuie la o lume mai buna

 
Tineri din peste 100 de tari vin in Bucuresti in luna februarie 2018 in cadrul unei conferinte internationale AIESEC. Intalnirea anuala a presedintilor din intreaga lume este gazduita in acest an de filiala AIESEC din Romania, care pregateste conferinta inca din luna august a anului precedent, aceasta editie fiind organizata sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei.
AIESEC International Presidents Meeting, asa cum este denumit evenimentul, are scopul de a aduce in acelasi loc lideri tineri din intreaga lume pentru a lua decizii si a stabili urmatorii pasi ai retelei globale de peste 50.000 de membri, asigurand continuitate organizatiei cu 70 de ani de existenta.

Conferinta se va desfasura intre 12-18 februarie la Rin Grand Hotel, iar organizatorii ii vor intampina oficial pe delegatii straini pe data de 12 februarie, incepand cu ora 10:00, cand va avea loc Ceremonia de Deschidere. La eveniment vor fi prezenti actuali si fosti membri AIESEC Romania, parteneri, ambasade si Administratia Prezidentiala, reprezentata de doamna Ligia Deca, Consilier de Stat – Departamentul Educatie si Cercetare.

Deschiderea va marca inceputul unei saptamani in care tinerii si rolul activ al acestora in societatea in care traiesc vor fi subiectele principale.
Filiala AIESEC din Romania a ales sa organizeze conferinta globala si sa primeasca tineri din intreaga lume, in Bucuresti, pentru a arata frumusetea tarii si valorile mai putin promovate ale romanilor.

De 28 de ani reprezentam Romania cu mandrie in reteaua internationala AIESEC. Romania are multe de oferit ca tara, cred in valorile romanesti adevarate, cred in creativitatea si autenticitatea romanilor si de aceea ne mandrim ca invitam o lume intreaga ca sa vada asta.” spune Adrian Adam, presedinte AIESEC Romania.

Pe langa promovarea Romaniei, organizatorii si-au dorit sa dea un exemplu de proactivitate si implicare pentru societatea romaneasca, aducand in sanul ei tineri din toate colturile lumii, tineri interesati de problemele globale si nationale, care actioneaza in fiecare zi asupra lor prin activitatea organizatiei. „Conferinta este un exemplu de «se poate» si la noi in tara. La eveniment o sa fie ales urmatorul presedinte AIESEC la nivel global, o sa avem reprezentanti din partea institutiilor publice, o sa construim proiecte pe baza agendei ONU pentru 2030 si o sa fie un loc in care tineri din peste 100 de tari si teritorii o sa experimenteze Romania la un alt nivel.” a adaugat Adrian.

Despre AIESEC:

AIESEC este cea mai mare organizatie din lume condusa de tineri, prezenta in 122 de tari si teritorii, 2500 de universitati, cu peste 5000 de parteneri si 40.000 de experiente interculturale oferite pe an. Scopul organizatiei este de a dezvolta abilitatile de leadership ale tinerilor prin facilitarea de experiente internationale, atat personale cat si profesionale. Fondata in 1948, organizatia a cunoscut o evolutie majora in ultimele decenii si s-a raspandit pe toate continentele lumii. AIESEC este prezenta in Romania din 1990, azi fiind activa in 14 orase, respectiv 16 filiale locale.


Persoana de contact:
Alexandra Sutu, vicepresedinte Relatii Publice, AIESEC Romania
sutu.alexandra@aiesec.net
 

Va recomandam si:

Peste 4.000 de joburi deschise în cadrul Angajatori de TOP Inginerie

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI