ASER Bucuresti si Cluj au dat startul campaniei 10 pentru sesiune!

Campania "10 pentru sesiune"

Prin concursuri cu premii, stickere cu mesaje reprezentative si alte surprize, membrii ASER din Bucuresti si Cluj vor sa-ti transforme sesiunea intr-o experienta mai placuta. ASER devine cel mai bun prieten al tau.

De ce? Pentru ca e alaturi de tine in această perioada grea si incarcata cu examene prin campania ”10 pentru Sesiune”.
In perioada 22 ianuarie - 23 februarie multe oportunitati te asteapta pe paginile lor de Facebook: ASER Bucuresti, ASER Cluj, asa ca fii la curent cu postarile lor.
 

Pentru ca anul acesta ASER Bucuresti implineste 20 de ani de cand ofera studentilor experiente de dezvoltare personala si profesionala, a pregatit o Editie Gold a campaniei 10 pentru Sesiune. Asadar, ASERistii, au aruncat o privire in trecutul celorlalte campanii si au facut un top 5 al celor mai atractive sloganuri despre sesiune.

Acestea vor fi imprimate pe stickerele de culoare aurie (Gold), element diferentiator fata de stickerele cu mesajele noi.
De altfel, o sa se organizeze si un Sticker Hunt, motiv pentru care, ASER te provoaca sa gasesti stikerele specifice campaniei, lipite in locuri strategice. Tot ce trebuie sa faci este sa le fotografiezi si sa le postezi pe pagina de Facebook.

In parteneriat cu companiile
EY, Genpact, KPMG si Unilever, ASER Bucuresti a facut posibila realizarea unor concursuri, iar castigatorii se vor bucura de premii atractive. Spoiler Alert : printre premii se numara un CityBreak intr-o capitala Europeana si bilete la Untold. Asadar, in cadrul campaniei se premiaza studentii dornici de distactie la sfarsitul sesiunii.

 

Dar si noi, ASER Cluj, te invitam sa atunci o privire pe paginile noastre de Facebook sau Instagram. Acolo ți-am pregătit ceva ce credem că ar merge mână în mână cu ceea ce simți tu în perioada asta. Nu, nu citim gânduri, ci pur și simplu ne aflăm în aceeași situație ca și tine! În caz că te-am făcut curios, găsești mai jos un mic indiciu despre ceea ce probabil vei găsi pe rețelele de socializare pe care suntem activi.

Și deoarece știm că pentru tot efortul depus în sesiune meriți un premiu, ți-am pregătit și câteva surprize! Nu vrei să ratezi concursurile ce urmează! Tot ce trebuie să faci pentru a fi la curent cu ce se întâmplă este să stai cu ochii pe noi. Cine știe, poate chiar ne întâlnim în cămin sau facultate. Nu dezvăluim detalii, însă putem spune că examenele trec mai ușor când știi că urmează o perioadă în care te poți relaxa și poate, de ce nu, să mergi la un festival.


Pentru a fi la curent cu proiectul "10 pentru sesiune" derulat de ASER Bucuresti si ASER Cluj, te invitam sa urmaresti
campania din Cluj pe: Facebook, Instagram sau site. Pentru campania derulata in Bucuresti gasesti detalii pe FacebookInstagram sau pe site.

Acolo gasesti toate detaliile referitoare la regulamentele și deadline-urile concursurilor.

Ești pregătit să transformi sesiunea asta în cea mai bună de până acum?

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania