Intership sau internship?

Daca ai ajuns aici cel mai probabil ai cautat un program de internship dar ai mancat litera n. Se scrie corect internship, nu intership.

Nu este nici o problema, ai ajuns unde trebuie.

Internship definitie: Programele de internship sunt o forma evoluata a stagiilor de practica. Ele au o durata intre 2 si 6 luni si cele mai multe dintre ele sunt platite. Cele mai multe programe sunt organizate vara dar conform unui studiu Hipo.ro, 50% dintre companii organizeaza programe pe tot parcursul anului.

Pentru a intelege mai bine diferentele dintre stagiile de practica, programele de trainee si programele de internship iti recomandam acest articol de pe Hipo.ro: Trainee, internship sau stagiu de practica?


Am pregatit pentru tine cateva resurse care credem ca ti-ar fi utile daca iti cauti un program de internship sau un program de trainee, fie el platit sau neplatit:

Pentru ati creste sansele sa obtii internshipul pe care il cauti, iti recomandam si o serie de evenimente de cariera, pe care merita sa ti le treci in agenda:
  • Internship & Trainee Marathon – cel mai amplu program national destinat promovarii programelor de internship & trainee. In 2018 vei gasi in cadrul acestui program pesye 700 de programe de internship, trainee si stagii de practica.
  • Angajatori de TOP – este targul de joburi la care se lanseaza o mare parte dintre programele mari de internship in fiecare an. Daca vrei sa fii primul care afla de ele si sa te asiguri ca CV-ul tau ajunge direct la cei care iau decizia de angajare, merita sa participi. Proiectul are loc atat primavara (martie / aprilie) cat si toamna (final de octombrie) in Bucuresti si Timisoara iar dupa aceste doua editii, portalul Hipo.ro organizeaza o editie virtuala a targului de joburi Angajatori de TOP pentru candidati din toata tara.
  • TOP Talents – un proiect dedicat celor mai buni studenti din Romania. Evenimentul are loc la mijlocul lunii mai in fiecare an si atrage studenti din toata tara. Printre companiile care au recrutat interni si trainee la Top Talents sunt BRD, Coca-Cola HBC, Vodafone Romania, Philips, JTI, GSK, LÓreal, Colgate-Palmolive, Hilti, Microsoft. O parte dintre programele de internship si trainee sunt deschise in exclusivitate pentru participantii Top Talents.
Un program de internship poate inseamna atat un start de succes in cariera, o modalitate excelenta pentru a capata experienta practica, sansa de a cunoaste profesionisti din domeniu si de a interactiona cu oameni cu pasiuni comune. Asadar, nu pierde sansa de a porni cu dreptul in cariera ta.
 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI