Gala LSRS 2018 – Excelenta in educatie se premiaza la inceput de an!


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) da startul Concursului „Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”.

Termenul limita pentru inscrieri este 15 noiembrie a.c., iar premiile vor fi decernate, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate. Evenimentul va avea va avea loc pe 4 ianuarie 2018 in Bucuresti, marcand 9 ani de existenta a LSRS. Obiectivul principal al Galei LSRS este sa promoveze intr-un cadru formal excelenta academica romaneasca din tara si din strainatate, aducand in atentia societatii civile din Romania tineri romani cu rezultate si realizari remarcabile.

Categorii de premii. Premiile vor fi acordate studentilor romani cu experienta academica si extra-curriculara la cel mai inalt nivel pentru urmatoarele categorii:

●    „Studentul Roman al Anului din America de Nord”
●    „Studentul Roman al Anului din Europa” – un premiu pentru nivelul universitar si un premiu pentru nivelul post-universitar
●    „Studentul Roman al Anului de pe alte Continente”
●    „Studentul Roman Erasmus al Anului”
●    „Premiul Special in Arte”
●    „Studentul Anului in Romania”

Toate candidaturile, cu exceptia celei pentru „Studentul Anului in Romania”, vor participa automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului in Strainatate”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in strainatate in anul universitar 2016-2017, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.

Conditii de participare:

Inscrierea se face online iar termenul limita este 15 noiembrie 2017. Candidatii sunt invitati sa consulte documentele complete despre competitie, criteriile de jurizare si despre procedura de aplicatie pe http://gala.lsrs.ro/concurs/.

Candidatii pentru categoria „Studentul Roman Erasmus al Anului” vor fi nevoiti sa descarce, completeze si ataseze formularul de candidatura „Call for Applications Erasmus” care poate fi descarcat de pe http://gala.lsrs.ro/concurs/. Pentru informatii suplimentare sau intrebari legate de Concurs cei interesati sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa studentulanului@lsrs.ro.

Jurizarea candidatilor. Procesul de jurizare se va desfasura in doua etape. Preselectia va fi realizata de catre laureatii editiilor anterioare ale Galei LSRS, iar selectia finala de catre un juriu format din personalitati ale mediului academic, sectorului public, societatii civile si mediului de afaceri. In cazul premiului Special in Arte, jurizarea va fi realizata de catre experti consacrati ai acestui domeniu.

Toti cei interesati sa ia parte la cea de-a noua editie Studentilor Romani din Strainatate in data de 4 ianuarie 2018 sunt invitati sa isi rezerve gratuit un loc prin completarea formularului disponibil aici. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza listelor de inscrieri.

 

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune.

LSRS promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară.

Obiectivul principal al LSRS este de a apăra şi promova drepturile şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă. 

Va recomandam si:

KMG International (Rompetrol) continua programul de internship „Pregatit pentru Cariera”

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI