ASER Bucuresti da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable



ASER
, Asociatia Studentilor Economisti din Romania, da startul inscrierilor pentru o studentie #Unforgettable. Asociatia se adreseaza studentilor din centrele universitare precum SNSPA, ASE, Universitatea Bucuresti si altele. Campania de recrutare se desfasoara intre 29 septembrie si 15 octombrie, perioada in care promovam posibilitatea de inscriere in asociatie atat in mediul online, cat si in cel offline prin standuri in facultatile mai sus mentionate.

            In fiecare an, ASER recruteaza noi membri pe care ii apropie de mediul economic prin invatarea domeniilor care sunt prezente si in marile companii: vanzari, resurse umane, marketing, PR, financiar, legal, cultura organizationala, strategie si project management.

            Fiecare studentie trebuie traita la maximum alaturi de persoane pline de entuziasm, dedicare, care sunt alaturi de ceilalti la fiecare pas, sunt responsabili si doresc sa se autodepaseasca, atat in plan profesional, cat si in plan personal. In ASER, ai ocazia sa interactionezi cu persoane din mediul business si sa inveti din fiecare arie.

ASER este cea mai fresh si autentica asociatie de studenti. Poti sa faci voluntariat in anii de studentie si sa creezi experiente de invatare gandite pentru studenti, intr-un mod cat mai creativ si placut, dar, totodata, sa pui pasiune si devotament in tot ceea ce se realizeaza. Proiectele ASER sunt oportunitati practice si interactive, care te duc mai aproape de cariera pe care vrei sa o urmezi. Proiectele organizate anul acesta sunt Akademics (dezvoltare personala si orientare in cariera), Bank to Basics (domeniul financiar si cel bancar) si Ingenius (advertising, PR, marketing si social media).

            Daca vrei o studentie cool si memorabila, atunci ai gasit locul potrivit. Inscrie-te pe www.aser.ro/inscrie-te, pana pe 15 octombrie sau la unul dintre standurile din centrele universitare mentionate mai sus.

Daca esti din Cluj-Napoca si vrei sa devii membru, inscrie-te aici si intra in ASER Cluj.


Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania - ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 19 ani, prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania