Un pas de succes catre angajarePoate ca te-ai intrebat de cateva ori in viata ta incotro sa iti indrepti cariera? Ce sa faci ca sa iti placa? Cum descoperi ce iti place sa faci?

Ei bine, nu om fi noi expertii care stiu sa iti dea un raspuns perfect, dar niste sfaturi care nu dau gres sigur avem.Daca esti inca student sau daca ai terminat recent facultatea si iti cauti un program de internship sau de management trainee, trebuie sa stii ca si pentru acestea iti trebuie niste experienta.
Nu te speria! Nu este vorba de experienta profesionala; este acea experienta pe care o dobandeste studentul in timpul facultatii.

La ce ne referim mai exact?

Este vorba despre implicarea intr-un ONG, voluntariat, activitati internationale, cum ar fi experienta Work&Travel, Erasmus, internshipuri internationale organizate de ONG-uri (vezi AIESEC), alte activitati extracurriculare si evenimente organizate pentru studenti, precum conferinte, Boot Camp-uri si altele.

Ca tot veni vorba de Conferinte, daca ai cel putin una dintre cele enumerate mai sus, trebuie neaparat sa nu ratezi Top Talents Romania – evenimentul dedicat tinerilor cu potential, celor care nu doar au mers la cursuri si au scris un eseu in timpul facultatii, ci au vrut mai mult de la ei, au cautat sa se dezvolte atat personal, cat si profesional.

Evenimentul va avea loc pe 24-25 noiembrie si va aborda tema “The Adventure of my career”.

Acesta te va ajuta sa te intalnesti cu companii mari din Romania si ghici ce: poti fi recrutat de companiile participante pentru un program de internship/trainee/job entry-level.
De exemplu, 30% dintre participantii cu care am discutat s-au angajat la una dintre companiile participante la Top Talents 2016 sau la alte companii de top din Romania. So it’s worth it!

Ziceam de editiile anterioare: Daca inca nu ai auzit de acest eveniment, descoperi acum ca suntem deja la a-10-a editie! Wow, ce ne bucura sa ne mandrim cu asta!

Da, ne bucura pentru ca merita sa il organizam, pentru ca in fiecare an avem alaturi companii mari care vor sa recruteze astfel de tineri talentati, dar si tineri cu activitati si rezultate remarcabile, cum le spunem noi: tineri cu potential.

Daca simti ca descrierea asta ti se potriveste perfect si simti acel imbold de a face ceva sau de a mai adauga o experienta faina pe langa ceea ce ai facut deja, inscrie-te la Top Talents si vei vedea ca nu degeaba se spune ca este cel mai frumos eveniment pentru tinerii cu potential din Romania!

Toate aceste activitati, implicari, rezultate pe care le-ai dobandit pana acum iti croiesc anumite abilitati sau competente. Cu toate acestea vei fi mai sigur, mai hotarat pe tine insuti si vei putea sa faci primii pasi in a-ti gasi un program de internship sau chiar un job entry-level.

Deci, sa rezumam, ca ne-am cam lungit putin.

Daca vrei sa vezi ce iti place sa faci, trebuie sa testezi cat mai multe experiente.

Implica-te cat mai mult in activitati de voluntariat, sesiuni de comunicari, evenimente pentru studenti si nu rata Top Talents din toamna aceasta! Promitem sa iti asiguram o editie remarcabila! 

Mult succes in drumul tau!

 

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?