Alatura-te InKompass - Programul de Internship al companiei Philip Morris!



Vara asta iti va schimba viitorul!
Te asteptam in gasca celor mai cool interni, in cadrul Philip Morris in Romania, pentru o super experienta de internship!

Ce iti oferim?
 
  • Proiecte reale in diferite departamente, care te vor ajuta sa te dezvolti, sa trasezi mai usor drumul carierei tale.
  • Mentori care sa te indrume in ceea ce iti doresti sa faci dupa studii.
  • Vei avea alocat un COACH, un manager din cadrul companiei noastre, care iti va prezenta proiectul la care o sa lucrezi, te va indruma si iti va oferi feedback constant, ajutandu-te in acelasi timp sa dezvolti conexiuni si relatii cu diferite persoane si departamente din companie.
  • Experienta internationala prin lucrul cu echipele Philip Morris din toata lumea.
Ce ne dorim de la tine?
 
  • Sa fii fluent in limba engleza.
  • Sa fii student sau masterand (sa termini studiile in anul 2018).
  • Si last but not least ... sa fii creativ, dornic de a te integra intr-o echipa si de a lucra cu noi in aceasta vara si in viitor!

Domeniile in care te poti dezvolta sunt: Vanzari, Digital Marketing, Comunicare, Inginerie, Finante, Resurse Umane si EHS (Environment Health Safety).

Cum poti aplica?


1. Inscrie-te aici!
Daca te potrivesti profilului, vei trece in etapa urmatoare.

2. Completeaza cele doua teste online: 
- Un test numeric prin care vom vedea cum te descurci cu analiza datelor.
- Un test (Situational Judgement Test) prin care vom vedea cum iei deciziile in diverse situatii ipotetice.

3. Ulterior, in functie de rezultatele testarii, te vom invita la un Assesment center, o experienta completa, in care vei avea ocazia sa ne arati cum esti tu de fapt, in cadrul unor exercitii individuale si de grup.

Pare dificil dar te asiguram ca merita! De abia asteptam sa ne cunoastem!

INKOMPASS este un program personalizat de internship, structurat in doua etape, care iti permite sa te DESCOPERI prin intermediul provocarilor si diversitatii culturale si sa iti DEZVOLTI abilitatile pe baza unor proiecte de business reale:
 
  • Prima etapa iti ofera posibilitatea de a descoperi diferitele aspecte ale companiei noastre (oameni, cultura, procese), prin proiecte care vor necesita interactiunea cu persoane din diferite departamente din cadrul companiei noastre.
  • In a doua etapa, se va pune accentul pe o experienta de aprofundare a activitatii unui departament specific. In acest scop, vei lucra la un proiect de business care iti va permite sa descoperi provocarile, oportunitatile, procesele si sistemele departamentului respectiv. In final, aceasta etapa te va ajuta sa decizi daca o cariera in cadrul PMI este ceea ce iti doresti!
Credem ca prin participarea la ambele etape ale programului, vei avea o experienta de internship completa. La finalul celor 2 etape de internship – pe baza rezultatelor din proiecte si a comportamentelor manifestate pe parcursul programului, vei putea avea oportunitatea de a primi o oferta de munca in cadrul companiei noastre!


                                                                                       


 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI