PR&Ad Fair 2017. What’s the next PR&Ad Fair station?

PRIME România organizează pe 10-11 mai, la Silver Church, începând cu ora 12:00, PR&Ad Fair, a noua ediție a singurului târg de joburi și internshipuri în domeniul Relațiilor Publice și al Publicității din România. Evenimentul reunește 20 de agenții de Comunicare și organizații care au poziții entry-level deschise cu peste 1000 de studenți dornici de a începe o carieră.

În cadrul PR&Ad Fair, participanții iau contact direct cu angajatorii și specialiștii din domeniu, iar invitații au șansa de a evalua pregătirea și aptitudinile viitorilor profesioniști în timp ce își prezintă ofertele de joburi și programele de internship. Evenimentul s-a dezvoltat an de an, reușind să creeze de fiecare dată un mediu propice interacțiunii dintre studenți sau absolvenți și potențialii angajatori. Intrarea la târg este liberă și nu necesită înscriere.

Anul acesta, pe lângă ofertele pe care agențiile le pregătesc studenților, pe parcursul celor două zile vor fi pregătite, concursuri, tombole și multe alte surprize. Astfel, în așteptarea interviurilor participanții pot beneficia de excursii, călătorii, vouchere și multe alte premii.

Ediția aceasta, la PR&Ad Fair vor fi prezenți cu oferte de colaborare, sfaturi și materiale utile pentru participanți: Vertify, Inspire Group, JustAd, Pastel, Minio Studio, Grup 7, Pandorra Story Style, Aurora Media, Nuevo, The Skills, SMITE, Godmother, Geometry Global, SPIDER, Re7consulting, Pi2 Communications, Agenția de Vise, Lugera, Centrade Cheil, Catalyst Solutions.


PR&Ad Fair este susținut de partenerii: TrickShot, Real Escape Room, Momentos, Academia de Paintball, Diverta, Mix Tour Travel, Taxify, Oriflame, Xerox, Signum și de partenerii media: Best Jobs, PR Wave, Chelgate, STUDENT DIN PROVINCIE.RO, Hipo, THE INSTITUTE, Bucharest-Guide, Educativa, CALENDAR EVENIMENTE, GEN 90, Goingout lifestyle, Scoala ADC*RO, IQads, Studilife, ABC Antreprenori, Creative Est, Start UB, integralaedu.ro, Orasul Meu.

PRIME este singura asociație de relații publice și comunicare din țară. Experiența PRIME înseamnă comunicare strategică, o echipă unită și 20 ani de evenimente pentru studenții pasionați de comunicare. Asociația studențească PRIME are sediul central în Bucuresti și două filiale naționale în Brașov și Iași.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul oficial ( befair.primeromania.ro ), pe pagina de Facebook PR&Ad Fair sau ne puteți scrie pe adresa de email befair@primeromania.ro

Date de contact:
Constantin Laura-Cătălina – Project Manager PR&Ad Fair
ctinlaura16@gmail.com
0728594815

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI