Pleaca in vacanta mult visata! Unde? Oriunde vrei tu #freedom



Crezi ca e prea devreme sa iti pregatesti vacanta de vara? 
Daca vrei sa mai dai o noua raita prin Vama-Veche, poate, desi si acolo e full, dupa cum bine stim, asa ca rezerva-ti camera sau cortul de pe acum! Daca vrei insa o experienta internationala vara asta, biletele ieftine se rezerva din timp, iar cele gratuite le poti obtine doar daca finalizezi chestionarul studiului nostru “Cei mai doriti angajatori" aici

Cum?
  1. Accesezi chestionarul aici: https://goo.gl/GqSy8B
  2. Il completezi pana la final (in mai putin de 12 minute chiar)
  3. Ne lasi datele tale de contact (adresa de email) si intri automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 2 bilete de avion gratuite in valoare de 100 de EURO pe care le oferim.

Destinatia? O decizi tu imediat ce intri in posesia voucherelor ce iti ofera gratuitate la orice cursa de avion Blue Air in valoare de maxim 100 euro. Cand intri in posesia lor te intrebai? In luna Iunie va avea loc tragerea la sorti si vom anunta castigatorii prin intermediul unui email.


Stim, cu totii suntem Tech-Cravers si nu putem pleca in vacanta fara sa facem multe poze sau fara sa vorbim cu prietenii sa le povestim si sa le aratam ce faine sunt locurile pe care le-am vazut! De aceea venim in sprijinul efortului tau de a completa integral chestionarul studiului „Cei mai doriti angajatori” cu posibilitatea de a castiga un voucher eMAG in valoare de 1.000 de lei pe care il poti folosi la achizitonarea oricarui produs!

De ce sa nu fie o camera sau un telefon de ultima generatie cu care poti captura cele mai faine momente din vacanta? Acum..daca vrei sa iti cumperi altceva, noi nu te putem opri! 


Pentru ca pe langa relaxare si voie buna stim cat de importanta este dezvoltarea profesionala pentru tine, avem pregatit si un alt premiu - Oferta Premium Gratuita pe platforma online de invatare Lynda, powered by LinkedIn. Da, vei avea acces gratuit 1 an de zile pe platforma ce ofera cursuri de pregatire profesionala in toate domeniile si pentru toate nivelurile de experienta. Cu alte cuvinte, orice competenta pe care doresti sa o dobandesti sau perfectionezi, o poti antrena si dezvolta cu ajutorul LinkedIn Learning.

Iata mai jos o mica parte din cursurile pe care le poti rata daca nu finalizezi chestionarul studiului „Cei mai doriti angajatori”


IT Geeks
  • Up and Running with Python
  • Typescript for C# Programmers


Excel Maniacs (nu-ti face griji, si noi suntem maniaci cu excel-ul)
  • Introduction to Formulas and Functions
  • Pivot Tables – In Depth


from: moz.com/ugc/16-inefficiencies-that-are-robbing-your-link-building-efforts-of-success

Design Lovers
  • Photoshop: Rethinking the Essentials
  • Logo Design: Illustrating Logo Marks


Manager to Be
  • Communicating with Confidence
  • New Manager Fundamentals
  • Time Management Fundamentals



Acestea sunt doar cateva dintre cursurile pe care le poti accesa gratuit, platforma ofera peste 3500 de cursuri in toate domeniile de activitate. Cu siguranta vei gasi unul in aria ta de interes.

Asadar, daca vrei sa pleci gratuit in vacanta vara asta sau vrei sa obtii certificari pentru skill-urile tale pe care sa le poti adauga apoi si in CV, nu ezita sa completezi chestionarul studiului „Cei mai doriti angajatori”. Doar asa poti beneficia de voucher-ul eMAG in valoare de 1.000 de LEI, acces gratuit timp de 1 an de zile pe Lynda sau de unul dintre cele 2 bilete gratuite la orice zbor Blue Air in valoare de 100 Euro.

Distribuie articolul printre prietenii tai si va cresteti sansele de a pleca in vacanta impreuna! 

 
 

Completeaza chestionarul aici
 



 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI