Ce se intampla la YouthSpeak Forum?



YouthSpeak Forum este un eveniment AIESEC global, care are loc pentru a patra oara in Romania, Bucuresti, pe 11 mai 2017, incepand cu 9:30. Este dedicat tuturor studentilor si tinerilor pasionati de probleme globale, dezvoltare personala si dornici sa se implice in mod activ in dezvoltarea societatii.

Prin parteneriatul la nivel global cu ONU, AIESEC si-a luat responsabilitatea, in decembrie 2015, de a promova Obiectivele de Dezvoltare Durabila catre cat mai multi tineri si de a-i implica prin activitati concrete in atingerea lor. Pentru a afla cum gandeste Generația Y si cum putem implica Millenials in dezvoltarea societatii, AIESEC a lansat studiul global YouthSpeak, al carui raport pe Romania va fi prezentat in cadrul YouthSpeak Forum. Din Romania au participat 3924 de tineri.

Pe baza studiului YouthSpeak a fost aleasa tema evenimentului: „From Passion to Career”. Editia aceasta ne-am propus sa aflam care este ingredientul secret pentru a transforma pasiunile pe care le avem in cariere de succes. Asadar, pe 11 mai vom aduce impreuna tineri, lideri de afaceri si experti din diverse sectoare, cu scopul de a afla raspunsul.

Agenda evenimentului este una dinamica, prin care ne propunem ca participantii sa plece acasa cat mai inspirati, determinati de urmatorii pasi pe care trebuie sa-i faca pentru a-si transforma pasiunea intr-o cariera si constienti de rolul lor in dezvoltarea unei societati sustenabile.

Agenda evenimentului:
  • Prezentarea concluziilor studiului YouthSpeak
  • Key Note Speeches

    Speakeri confirmati:
  • Raluca Dinu, Media & Advocacy Officer UNICEF România
  • Vlad Craioveanu, co-founder Impact Hub București
  • Sebastian Hubati, Executive Director Romanian Business Leaders
  • Vlad Oancea, Actor
     
  • Panel Discussion, unde participantii le vor putea pune intrebari reprezentantilor din companii si institutii, pentru a afla parerea acestora despre cum tinerii se pot angaja mai usor pe piata muncii
  • Workshopuri cu companiile partenere: Vodafone, Moore Stephens, Genpact si Kaufland
  • Crearea unui plan de invatare, impreuna cu Universitatea Alternativa si companiile partenere

Moderatorul evenimentului va fi Cristian China Birta.

Evenimentul YouthSpeak Forum va avea loc pe 11 mai, incepand cu ora 9:30, la Universitatea din Bucuresti, Aula Magna. Accesul este liber si se face pe baza de inscriere.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/960982880705384/ 
Site-ul evenimentului: www.ysf.aiesec.ro

DESPRE AIESEC
AIESEC este o organizație internationala de tineri, fondata in anul 1948 si prezenta in 126 de tari si teritorii, care are ca misiune „Pacea si implinirea potentialui uman”. Pentru a ne atinge viziunea ne axam pe dezvoltarea abilitatilor de leadership in tineri oferindu-le experiente practice intr-un mediu multicultural, prin stagii profesionale sau de voluntariat, la nivel international. In Romania AIESEC exista din anul 1990; suntem prezenti in 14 orase din tara si facilitam anual sute de experiente de leadership pentru tinerii romani.

Persoana de contact:
Andra Enache, Vicepresedinte PR, AIESEC in Romania
e-mail: andra.enache@aiesec.net
telefon: +40 758 434 099
website: www.aiesec.ro

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI