Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs


VREM SPUMA FACULTAŢII.

CREMA GRUPEI.
 

Mesajul e scurt ca un Ristretto: vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs. Aceia pe care-i ştie toată seria pentru energia lor, cu idei deştepte şi curaj să le puna în aplicare. Cei care sunt mereu cu un pas înaintea tuturor.



 

Creează-ţi experienţa de #CampionAlCafelei alături de noi!
 

Visul tău începe cu Internshipul în Jacobs Douwe Egberts...
 

Suntem mândri #CampioniAiCafelei, călăuziţi zilnic de 5 valori în misiunea noastră.
 

Haide să ne descoperi. Acum putem scrie o poveste împreună!
 

#Simplicity – Distilează esenţa începând ziua cu o ceaşcă de cafea bună!

#Accountability – Tu ai acum şansa să devii #CampionAlCafelei. Ai auzit de un vis care să fie mai real decât cel căruia îi dai #START chiar tu? Asumă-ţi responsabilitatea pentru propria dezvoltare şi înscrie-te în programul de internship JACOBS.

#Discipline – Informează-te asupra programului şi colectează toate informaţiile necesare legate de procesul de aplicare şi selecţie.

#Solidarity Noi ajutăm milioane de oameni să viseze în fiecare zi. Iar tu îţi poţi împlini visul şi poţi lua parte la îndeplinirea visurilor celor din jur!

#Entrepreneurship – Pe tine te căutăm să ni te alături şi să contribui la punerea în mişcare a milioane de visuri. Impactul pe care îl vei avea nu va trece neobservat în cultura noastră.


Facts about Jacobs Douwe Egberts (JDE): Misiunea noastra este simplă, 5000 de ceşti de cafea pe secundă
 

Credem că este uimitor ce se întâmplă în jurul unei ceşti de cafea. Viziunea care ne animă este că fiecare om merită să bea cafeaua pe care o iubeşte şi care îi e pe plac; oriunde ar fi şi oricum ar alege să o servească. Jacobs Douwe Egberts, companie internaţională de cafea şi ceai, este casa unora dintre cele mai cunoscute branduri de cafea din lume: Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, Kenco, Pilão & Gevalia, deservind consumatori din peste 100 de ţări. Pentru mai multe informaţii vizitează pagina noastră: www.jacobsdouweegberts.com.


Internship Highlights: Odată cu expansiunea noastră, te dezvolţi şi tu
 

Programul de internship JACOBS reprezintă o oportunitate profesională pentru studenţii în ultimii ani de studii, masteranzi sau cei care tocmai şi-au finalizat studiile, vorbitori de #LimbaEngle, aprinşi de  #SpiritAntreprenorial şi care pun #Pasiune în tot ceea ce fac zi de zi. Rolurile de interni din cadrul programului sunt disponibile numai pentru candidaţii eligibili, dispuşi să lucreze în sediul nostru din Bucureşti din ziua 1.
 

Procesul de selecţie va avea loc în perioada Mai – Iulie 2017 şi este împărţit în 3 etape. Doar candidaţii ofertaţi vor intra în program iar perioada de desfăşurarea a internshipului este Iulie 2017  – Iunie 2018. În cele 12 luni vei lucra în program full-time flexibil şi plătit. La fiecare 3 luni vei avea ocazia să iei contact cu unul dintre departamentele următoare: Marketing, Sales, Finance şi Supply Chain . Astfel:

  • Vei înţelege rolul şi responsabilităţile fiecărui departament în atingerea misiunii noastre
  • Îţi vei transforma ideile în proiecte cu impact pozitiv în lumea cafelei, lume in care Jacobs Douwe Egberts intenţionează să se diferenţieze şi să se menţină în rolul de lider
  • Vei descoperi domeniul în care vei dori să îţi laşi amprenta, în care te potriveşti şi în care vei dori să activezi ca profesionist
                                                                             



                                                                                     
 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI