Akademics, start your mind blowing career! by ASER Cluj



Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER)
da startul pe data de 5 mai 2017 primei editii a proiectului Akademics. Studentii clujeni vor avea, astfel, oportunitatea de a participa la workshopuri, traininguri si vizite in companii, cu scopul de a se autocunoaste si de a constientiza ce cariera li se potriveste.

ASER, comunitatea de tineri care de 19 ani crede ca prin pasiune poate schimba mediul in care traieste , vine in atentia studentilor cu un proiect care are ca scop sa ofere o experienta de invatare si orientare in cariera cat mai personala si originala. Adresat celor dornici de autodepasire, Akademics ajuta la descoperirea abilitatilor si punerea lor in valoare, largind orizonturi si aducand la suprafata calitati. Proiectul este inradacinat in actualitate, fiind dedicat intocmai generatiei prezente- millennial masterminds.

Daca esti un spirit liber, care adora sa isi lase imaginatia sa curga peste tot in jur, o persoana ferma, sau pur si simplu iti plac oamenii si vrei sa iti dezvolti calitatile de comunicare, echipa Akademics, te aduce fata in fata cu o gama larga de domenii din aria de business, precum: Marketing, Vanzari, Finante sau Resurse Umane.

Descopera-ti interesele intr-un mediu interactiv prin teste, jocuri si intalniri one to one in perioada de autocunoastere a proiectului. Pregateste-te apoi pentru vizitele la companiile partenere din cadrul etapei de Open Days, urmate de workshop-uri si training-uri oferite de catre aceste companii. Pentru ca experienta sa fie si mai benefica, ultima etapa vine cu momente de reflectare si cu un jurnal de cariera care te va ajuta sa evaluezi tot ceea ce ai invatat pe parcursul acestei experiente, dar si sa iti setezi obiective de viitor in dobandirea unei cariere potrivite.

Toate aceste etape vor fi derulate pe parcursul a doua saptamani, intre 12 – 26 mai si consta intr-un interviu in prealabil si in completarea formularului de inscriere pana pe data de 5 mai, ora 23:59. Aceasta este etapa in care echipa Akademics va avea bucuria sa te cunoasca mai bine si sa te integreze mai departe!

Proiectul va debuta pe data de 5 cu mai evenimentul Akademics: Millennial Masterminds, care va avea loc la The Office Cluj Napoca, incepand cu ora 10:00. In cadrul evenimentului, vei fi capabil sa intalneasti companiile partenere, dar si sa creezi relatii cu oameni care au aceleasi interese ca si tine. De asemenea, speakeri de renume vor dezbate subiecte de actualitate din cele mai variate domenii de business si dezvoltare personala, incercand sa starneasca si mai multa autodepasire. Vino intr-un cadru prietenos sa afli care sunt nevoile unei companii si sa inveti direct de la specialistii care contribuie zilnic la valorile acesteia!

Daca ti-a fost starnit interesul si esti dornic sa vezi cu ochii tai ce presupune Akademics, protagonistii acestui eveniment te invita sa te inscrii mai departe in ceea ce urmeaza sa fie o prima caramida in construirea unei cariere de succes. Tot ceea ce urmeaza sa faci este sa te inregistrezi in cadrul evenimentului de deschidere aici si totodata in cadrul intregului proiect
aici.

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 19 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania