Cariera de top in finante-contabilitate? Afla sfaturi practice de la George Calinescu – Director Financiar la Banca Transilvania intr-un seminar online gratuit
Domeniul finante-contabilitate s-a plasat in mod constant in topul industriilor cu cele mai multe anunturi de angajare active pe hipo.ro in anul trecut.

Totusi, pentru a fi chemat la un interviu pentru cele mai atractive joburi din domeniu, CV-ul tau trebuie sa aiba ceva special si unic care sa il diferentieze si sa il scoata din multimea de aplicatii primite de specialistii in resurse umane.George Calinescu este Director Financiar la Banca Transilvania, a doua banca din Romania in functie de active. Inainte de pozitia actuala, George a ocupat o serie de alte pozitii de conducere cu rol financiar.

El si-a inceput cariera in 1999 ca auditor, lucrand pentru Pricewaterhouse Coopers Romania si de atunci a lucrat preponderent in sectorul financiar-bancar. George este membru ACCA din 2003.


Pe
20 aprilie 2017 el va sustine un seminar online gratuit in care veti afla:
  • cum sa va stabiliti si atingeti obiectivele in cariera
  • lucrurile care l-au ajutat sa evolueze profesional
  • cum sa obtineti o pozitie de top in finante-contabilitate
  • sfaturi din experienta lui de angajator de specialisti in finante-contabilitate

Cum puteti participa?
Seminarul va avea loc online si va putea fi accesat de la orice pc, mobil sau tableta cu acces la internet.
Participarea este gratuita dar necesita
inregistrare pe aceasta pagina.


Seminarul este organizat de ACCA - cea mai mare asociatie internationala pentru profesionistii din domeniul financiar-contabil cu aproximativ 700.000 de studenti si membri la nivel international. 

Va recomandam si:

De la European la Global: centrul de servicii al Societe Generale din Romania devine Societe Generale Global Solution Centre

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI