1stEP revine cu cea de-a sasea editie. A project by BOSIn zilele de 4 si 11 aprilie 2017, Business Organization for Students desfasoara cea de-a sasea editie a proiectului 1stEP. Anul acesta abordeaza o tematica noua, in comparatie cu celelalte editii:1stEP was wrong. Daca evenimentele success-related sunt des intalnite, proiectul aduce in prim plan povestea din spatele succesului. Ambele seri de eveniment se vor desfasura la Impact Hub (Strada Halelor, nr. 5, Bucuresti).

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se afla la cea de-a sasea editie. Acesta a luat nastere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2012, si are ca scop convingerea tinerilor ca reusita in afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le intampina un antreprenor in formare sunt usor de depasit daca actioneaza cu pasiune si determinare.

Structurat pe doua zile, cu sesiuni de storytelling inedite, proiectul isi propune sa ofere, prin intermediul invitatilor speciali, sfaturi si povesti care i-ar putea ajuta pe tineri sa faca primul pas catre o cariera in domeniul antreprenoriatului. Fiecare speaker va aborda momentele care au reprezentat un obstacol in cariera sa, dar si modalitatile in care el a reusit sa duca planul mai departe si sa isi indeplinească visul.

In prima zi, ii vom avea alaturi de noi pe Catrinel Zaharia, Tudor Maxim si Cristian Teisan. Pe 11 aprilie, surprizele continua cu Andrei Cretu si Iulian Circiumaru de la 7card şi nu in ultimul rand, Paul Badea. Timp de 15 minute, fiecare speaker va oferi sfaturi si va impartasi experientele pe care le-a avut in domeniu, urmand mai apoi o sesiune Q&A de 10 minute. La sfarsit, timp de o ora, se va desfasura o sesiune de networking unde participantii pot interactiona atat unii cu ceilalti, cat si cu speakerii.

Dupa fiecare editie, participantii vor fi rasplatiti pentru manifestarea interesului fata de un domeniu atat de deosebit. In acest sens, vor primi surprize si de asemenea, vor participa la o tombola pentru un premiu special.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Genpact, EY, PepsiCo, Aqua Carpatica, Roland Berger

Pentru mai multe detalii despre 1stEP, puteti accesa site-ul sau pagina de Facebook.

 

Va recomandam si:

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI