Bloggle: Jump above the line! Go online! A project by ASER

ASER
(Asociatia Studentilor Economisti din Romania) vine cu primul proiect care iti ofera o experienta practica si completa de invatare a mediului online. Bloggle se afla la cea de-a doua editie, care urmareste sa reuneasca studenti creativi si pasionati, ce isi doresc sa devina un nume cunoscut in Social Media. Proiectul va avea loc in perioada 31 martie - 4 aprilie si se imparte in doua etape: eveniment de doua zile ce se va desfasura la Sediul Central BCR, din Piata Universitatii (intrarea se va face pe la Poarta 3, in baza C.I.) si 2 Open Days.

Bloggle debuteaza pe 31 martie 2017, cu evenimentul “Evolutia in Social Media”, fiind structurat în 2 părți: conferinta si 2 workshop-uri.

La conferinta care va incepe la ora 14:00, vom asculta 4 dintre cei mai influenti oameni din Social Media ai momentului, care vor vorbi despre evolutia si parcursul lor in mediul online:
 • Matei Dima (BRomania) – Owner at mateidima.com
 • Cristian Florea – Owner at cristianflorea.ro
 • Cristian Simonca – Owner at bloguluotrava.ro
 • Ana Morodan – Owner at anamorodan.com
In cadrul celor 2 workshopuri, studentii participanti vor invata tehnici de editare foto si de mentinere a unitatii brand-ului, alaturi de:
 • Alex Damian – Editare foto, incepand cu ora 17:00
 • Partenerii nostri – Unitate & Branding, incepand cu ora 19:00
Proiectul continua pe data de 1 aprilie, incepand cu ora 10:30, evenimentul avand urmatoarea structura: panel, 2 workshop-uri si un cocktail party.

La Panel, vom participa la un debate, moderat de Costin Cocioaba, pe tema “Ce caută publicul in online si care e viitorul Social Media”, in cadrul caruia vom descoperi ce presupune aceasta industrie, care sunt tendintele actuale si ce rezerva viitorul pentru lumea virtuala, impreuna cu:
 • Matei Psatta – Head of Marketing at VOLA.ro
 • Costin Cocioaba – Owner at refresh.ro & costin.ro
 • Cristina Bazavan – Owner at bazavan.ro
 • Ionut Bunescu – Owner at bunescu.ro
 • Gabriel Traistaru - Digital Marketing and Communication Coordinator at EY
In cadrul celor 2 workshopuri ce se vor desfasura ulterior, studentii participanti vor afla cum sa isi creeze un brand personal in mediul online si cum sa se promoveze pe retele sociale, astfel incat sa mentina o unitate a imaginii lor. Specialistii care vor oferi tips & tricks sunt:
 • Dragos Smeu – SEO & Promovare, incepand cu ora 14:00
 • Paul Olteanu – Branding Persoanl, incepand cu ora 16:00
Ziua se va incheia cu un Cocktail Party, desfasurat intre orele 19:00-21:00, la A3. Petrecerea are ca scop networking-ul cu persoane pasionate de Social Media si impartasirea experientelor si cunostintelor despre mediul online, totul intr-o atmosfera relaxanta.

In urma inscrierilor, cei mai motivati studenti vor avea sansa de a participa la cele 2 Open Days, in datele de 3 si 4 aprilie, care ii vor ajuta sa observe si sa invete rolul pe care il are Social Media intr-o organizatie si vor primi informatiile necesare formarii unei imagini asupra tehnicilor folosite in online, de la specialisti in domeniu.

Daca te-am facut curios si esti gata sa accepti provocarea noastra, inscrie-te la eveniment pe site-ul www.bloggle.aser.ro pana pe 30 martie si completeaza formularul de inscriere de pe https://goo.gl/7NwFGy, pana sambata, 1 aprilie si fii gata sa descoperi lumea Social Media!

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.
 

Va recomandam si:

O colectare gratuita de materiale reciclabile, de la firmele din Bucuresti

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI