Campionatul de Management, rampa de lansare pentru o cariera la Lidl



Campionatul de Management, rampa de lansare pentru o cariera la Lidl!

Echipa Lidl, proaspat desemnata Top Employer Romania 2017, a deschis inscrierile pentru programul de Management Trainee, „Campionatul de Management”, ajuns la a IV-a editie.

Programele de management trainee urmaresc recrutarea tinerelor talente, abia iesite de pe bancile facultatii, care mai apoi intra intr-o perioada intensa de training si, in functie de performantele obtinute, pot primi un job in cadrul organizatiei.

La Lidl, insa, programul de management trainee este adresat studentilor in an terminal si absolventilor care stiu ce isi doresc: o cariera intr-o multinationala si un job cu obiective ambitioase. Astfel, daca esti absolvent de studii superioare cu profil economic, umanist sau tehnic, dornic sa calatoresti, cunosti limba engleza la nivel avansat, germana reprezentand un avantaj, esti proactiv si orientat catre performanta, deja te consideram candidatul ideal pentru Campionat.

Aplicatiile pot fi inregistrate prin hipo.ro pana la 31 mai 2017.

Odata selectat, vei fi inscris in Campionatul de Management. Pe intreg parcursul programului vei beneficia de suportul unui mentor, adica un profesionist Lidl care te va ajuta sa iti descoperi si sa iti folosesti la maximum potentialul.

Mai mult, pe parcursul Campionatului vei primi un salariu peste medie, iti vom sustine dezvoltarea profesionala, vei participa la training-uri si vei cunoaste toate departamentele companiei, pregatindu-ti, astfel, cariera ta in cadrul Lidl Romania.
Formarea dureaza 18 luni, intre octombrie 2017 si martie 2019, implicand activitati in magazinele, depozitele si departamentele Lidl Romania.

Inca de la lansare, echipa Lidl s-a bucurat de o dezvoltare continua. In prezent avem o retea nationala de peste 200 de magazine, 4 centre logistice moderne si un sediu central care coordoneaza intreaga activitate.

Suntem o echipa de peste 5.000 de colegi, implicati zi de zi in proiectele Lidl, rezultatele fiind intr-o continua crestere.

Inscrie-te aici, participa si vei deveni un campion Lidl!
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania