Coca-Cola HBC Romania a dat startul inscrierilor pentru programul de Internship Talents on board!

An de an, Coca-Cola HBC cauta tineri entuziasti si talentati care sa se alature echipei si sa se dezvolte pentru a deveni viitorii profesionisti ai industriei FMCG.  

Pentru acesti tineri CCHBC a pregatit programul de Internship Talents on board!, dedicat studentilor din anii 2-4 de studiu sau masteranzilor care isi doresc sa invete de la cei mai buni si sa aplice cunostintele insusite in timpul studiilor. Internship-ul are o durata scurta (3 luni – vacanta de vara), pentru ca tinerii sa vada daca li se potriveste domeniul ales pentru a dezvolta o cariera in acest sens.

Programul se va desfasura in perioada 3 iulie – 3 octombrie 2017, timp in care participantii vor avea posibilitatea sa lucreze part-time alaturi de echipa celui mai dorit angajator din industria bunurilor de larg consum.
 


Anul acesta compania a pregatit peste 20 de posturi de internship; pentru Bucuresti sunt pregatite pozitii in departamentele: Customer service, Sales/ Marketing, Public Affairs & Communication, Planning, pentru Dorna: Quality Assurance, QA Automation, QA Maintenance, pentru Ploiesti Quality Assurance, Production, Key Account, iar pentru Timisoara/ Iasi/Constanta/ Cluj/ Craiova – Key Account.

Procesul de selectie a candidatilor are 3 etape:

  1. Evaluarea aplicatiilor: Selectarea candidatilor care indeplinesc criteriile de baza: nivelul de educatie, implicarea in activitati de voluntariat, membri ai asociatiilor studentesti.
  2. Interviu face-to-face: Evalueaza cunostintele de limba engleza vorbita, puncteaza asteptarile candidatilor si motivatia acestora de a deveni Interni in cadrul Coca-Cola HBC Romania.
  3. Interviu cu Managerul: Are loc dupa finalizarea interviurilor cu cei care trec de prima etapa de interviuri. Evalueaza planurile de dezvoltare personala si profesionala ale candidatului. In urma interviului se aleg cei mai potriviti candidati pentru pozitiile de Intern.

Mai multe informatii despre departamente/pozitii de internship puteti afla aplicand pe Hipo.ro, pana la 1 iunie, accesand pagina de angajator Coca-Cola HBC.

Descopera care este domeniul despre care vrei sa afli ce implica mai exact ca si activitate intr-o multinationala, iar daca esti curios si crezi ca ti se potriveste accepta provocarea si joaca-te pe drumul  carierei tale! :)
 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI