Pregateste-te sa visezi in culori!



The Color Run Dream Tour 2017
ii aduce pe Color Runneri intr-o lume in care totul este posibil si ii inspira sa-si transforme visurile in realitate pe parcursul celor 5 km magici.

 

In premiera, participantii vor lua startul printr-un tunel, cu mai multa muzica decat nicioadata. Alergatorii vor simti ca plutesc de fericire in Cloud Zone.

 

Primul vis, din Anul Unicornului, se concretizeaza pe 22 aprilie. Te asteptam la Bucuresti, sa pasesti intr-o lume in care totul este posibil, iar unicornii sunt reali.

 

La final, medalia cu magicul Unicorn, Dream Wall-ul si norii de spuma te fac sa visezi in culori!
 


Cea mai fericita cursa de pe planeta a adunat pana acum 14 evenimente, peste 50.000 de participanti si milioane de zambete la The Color Run Romania. Hai si tu, mai ales ca grupurile de minim 4 participanti primesc discount 10 lei per persoana, iar copiii sub 6 ani au acces gratuit la eveniment.

 

Regulile cursei The Color Run:

1. Incepi cursa in haine albe...

2. Ajungi la finish colorat... cu visurile implinite!

 

Pe langa bucurie si un stil de viata sanatos, The Color Run promoveaza originalitatea, de aceea, The Color Run Dream Tour 2017, vine cu un element de noutate: spuma colorata. Mai mult, prin participarea ta la eveniment, faci o bucurie si altora, deoarece The Color Run sprijina cauzele sociale, distribuind catre Scoala de Valori un procent din taxele de participare.

Mai multe detalii aici:http://thecolorrun.ro/locations/bucuresti/.








 

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on

ULTIMELE JOBURI