Advertising up to date! by ASERDaca esti o persoana creativa, careia ii place advertising-ul, sa lucreze in echipa si care este la curent cu toate informatiile din domeniu, atunci ai gasit locul potrivit pentru dezvoltarea ta profesionala si personala. Proiectul Ingenius este dedicat persoanelor ca tine.

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) este asociatia studenteasca ce aduce la un loc tineri dedicati si entuziasti, care pun pasiune in tot cea ce realizeaza, avand o traditie de 18 ani si bucurandu-se in prezent de un numar de 190 proiecte implemenate ce au influentat pozitiv 10.000 studenti.

Proiectul Ingenius este unul din proiectele Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), care ofera studentilor oportunitatea de a lua contact cu mediul advertising-ului, sa afle informatii din domeniu si sa faca networking cu oameni specializati.

A VI-a editie a proiectului este destinata studentilor din 3 centre Universitare: ASE, Universitatea Bucuresti si SNSPA de la licenta si master. Proiectul se desfasoara in perioada 22 martie - 5 aprilie 2017. Acesta cuprinde 2 etape, care au rolul de a integra studentii in mediul advertsing-ului, de a oferi informatii calitative si contact direct cu oameni din domeniu.
Prima etapa, Conferinta cu tema ”Major trends of advertising” va avea loc pe data de 16 martie.

In cea de a doua etapa cei 30 de participanti vor fi impartiti pe echipe si vor avea de rezolvat un brief real dat de o companie, iar la sfarsitul proiectului va avea loc un pitch, cand fiecare echipa isi va prezenta ideea de campanie in fata unui juriu format din persoane din agentii de publicitate. De asemenea, vor avea parte de training-uri pe diferite domenii, vor intra in contact cu persoane importante si vor merge in agentii de publicitate.

La finalul proiectului participantii vor avea o imagine de ansamblu asupra acestui domeniu si isi vor da seama in ce departamente se potrivesc in cadrul unei agentii si se vor bucura de o experienta placuta. Vor primi o diploma de participare si posibilitatea obtinerii unor intalniri one to one cu persoane din domeniu.

Inscrie-te in proiect aici: www.ingenius.aser.ro pana pe data de 17 martie 2017 si afla noile informatii din mediul publicitatii si descopera in ce departament te potrivesti.

Va recomandam si:

KMG International (Rompetrol) continua programul de internship „Pregatit pentru Cariera”

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI