Career START @Coca-Cola HBC: Calatoria Destination: Management 2017 a inceput!

Compania Coca-Cola HBC Romania, membra a Grupului Coca-Cola Hellenic, este liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola.

Ce planuri de recrutare aveti pentru aceasta primavara?
 

Avem pregatite 2 programe destinate studentilor si tinerilor absolventi (facultate/master). Afla mai jos care ti se potriveste!
 

Destination: Management- Programul de Management Trainee este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.

Anul acesta oferim 6 posturi de Management Trainee, in 3 departamente ale comaniei: Vanzari (2 posturi – Bucuresti), Financiar (1 post - Bucuresti), Supply Chain (1 x Production & 1 x Maintenance Trainee Timisoara)  si 1 post Quality Assurance Trainee in Dorna.


Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management.

Cum arata candidatul ideal?

  • Student in ultimul an sau absolvent de studii superioare, cu o nota peste medie.
  • A terminat facultatea in urma cu maxim 2 ani;
  • A fost implicat in activitati extra-curriculare (voluntariat in ONG-uri, membru intr-o asociatie studenteasca etc.);
  • Proactiv, curios si dornic sa invete;
  • Experienta de lucru de maxim 1 an/implicarea in programe de internship;
  • Aspiratii de cariera pe termen lung;
  • Dorinta de dezvoltare profesionala continua;
  • Capacitate buna de analiza si sinteza;
  • Abilitati de planificare si organizare;
  • Abilitati de lider;
  • Orientare pe solutii si perseverenta;
  • Gandire creativa;
  • Viziune de ansamblu.

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).
 

„Talents on Board!” Programul de Internship: Adresat atat studentilor in anii 1-2 de studiu, cat si studentilor in an terminal sau masteranzilor. Viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii prin proiecte specifice domeniului in care aplica. Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta oferim 23 posturi de interni in Customer Service, Marketing, Commercial, Public Affairs&Communication, Finance, Quality Assurance, Production, Planning, Procurement, Key Account Operational in 8 locatii: Ploiesti, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Craiova, Dorna.


Viziteaza-ne la Angajatori de TOP Timisoara (17-18 martie) si Angajatori de TOP Bucuresti (24-25 martie), pe Hipo.ro, pe site-ul Coca-Cola HBC Romania de cariera sau pe pagina oficiala de Facebook pentru a aplica la unul dintre cele doua programe.

Dacă esti student sau absolvent de studii superioare cu un background tehnic, interesat de o cariera in productie si mentenanta, intâlneste reprezentantii companiei la  Angajatori de TOP Timisoara pe 17-18 martie si inscrie-te la skillshop-ul dedicat. Pentru studentii si absolventii unor facultati cu profil economic si interesati de industria FMCG, am pregatit SkillShop-ul Trainee Journey- Find your motivation, desfasurat in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, pe 24 martie.


Care sunt ariile in care activati in Romania si cele mai frecvente pozitii pentru care recrutati pentru fiecare arie (juniori, seniori, manageri)?
 

Cele mai frecvente pozitii care apar in recrutare sunt in domeniul vanzarilor si productiei.

Pozitiile entry-level le regasim in cadrul programelor adresate studentilor: Management Trainee si Internship in aproape toate departamentele noastre: Vanzari, Marketing, Financiar, Planificare, Productie, Asigurarea Calitatii, Mentenanta.
 

In afara de programele Management Trainee si Intersnhip, cum poate aplica un candidat la unul dintre joburile companiei?


Joburile disponibile in cadrul companiei sunt postate pe site (portalul extern de cariera).

Primul pas consta in accesarea portalului extern de cariera si crearea unui profil personal, urmata de aplicarea la o pozitie.

Al doilea pas consta intr-un interviu telefonic prin care verificam criteriile de eligibilitate.

Ulterior are loc interviul de evaluare a competentelor soft, in care discutam despre cum si-au desfasurat candidatii activitatea pana in prezent, acesta fiind urmat de un interviu cu managerul postului.
 

Ce spun cifrele despre compania COCA-COLA HBC ROMANIA?
 

Coca-Cola HBC Romania este una dintre cele 28 de companii membre ale Grupului Coca-Cola HBC. 

Pe scurt, Coca-Cola HBC Romania inseamna:

  • 25 ani pe piata din Romania;
  • 1.500 de angajati;
  • Peste 70.000 de clienti in Romania;
  • 3 Fabrici in Ploiesti, Timisoara si Poiana Negrii;

Mai multe despre activitatea noastra: http://bit.ly/Coca-Cola-HBC-Romania
 


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI