Let’s focus on BANKING! by ASER

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) este asociatia studenteasca ce aduce la un loc tineri entuziasti si dedicati, care pun pasiune in tot ceea ce realizeaza, avand o traditie de 18 ani si bucurandu-se în prezent de 190 de proiecte implementate ce au influentat pozitiv 10.000 de studenti.

In aceasta primavara, ASER da startul celei de-a IV-a editii Bank to Basics, singurul proiect studentesc care vine in intampinarea studentilor pasionati de banking. Astfel, proiectul nostru transforma nevoile studentilor de a afla mai multe despre acest domeniu si de a pune in aplicare cunostintele dobandite in cadrul facultatii in oportunitati unice de crestere.

Structura proiectului parcurge trei etape, Conferinta „Esenta bancilor, dincolo de financiar”, cultura bancara si etapa de Open Days si Case Study-uri si a fost organizata pentru a-ti descoperi pasiunea pentru banking, in timp ce te redescoperi pe tine insuti. Astfel, conferinta este evenimentul in cadrul caruia vei lua contact cu specialisti de top din domeniu precum: Gabriela Folcut (Presedintele Comisiei de Comunicare ARB), Stelian Muscalu (prezentator al emisiunii Business Club, Digi24), Lucian Croitoru (consilier al Guvernatorului BNR), Lucian Mandruta (prezentator al emisiunii Interactiv, DigiFM). Dupa aceasta experienta, in urma careia vei obtine o imagine de ansamblu asupra problemelor economice actuale, este randul etapei de cultura bancara, ce cuprinde un training intitulat „How to Debate”, urmat de o dezbatere pe tema „Euro in Romania”. Ulterior, va incepe cea de-a treia etapa, cea de Open Days si Case Study-uri, in care vei cunoaste in detaliu departamentele din cadrul unor institutii bancare cu renume din tara (BCR, Raiffeisen Bank), familiarizandu-te cu notiuni precum: Retail Banking, Trade Banking, Investment & Corporate Banking si Trezorerie. De asemenea, vei avea sansa de a participa la activitati de tranzactionare alaturi de compania XTB in cadrul unui training specializat. La sfarsitul proiectului Bank to Basics, vei putea participa la festivitatea de incheiere, unde iti vom oferi o diploma de participare care sa confirme nivelul tau ridicat de pregatire. Totodata, vei avea sansa de a obtine 2 internship-uri la BCR, 2 internship-uri la Raiffeisen Bank, job-uri part-time la BCR, shadowing day la BCR sau un internship la XTB.

Indrazneste sa investesti in pasiunea ta si descopera domeniul bancar. Inscrie-te in proiectul nostru pe www.banktobasics.aser.ro pana pe 09.03.2017!

Despre Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER

ASER este un ONG studentesc infiintat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI