Liderii de Maine te invita la #TeamUp4Change, conferinta si Hackaton



Poate și tu te-ai săturat de cursuri în care înveți doar teorie și stagii de practică în care nu înveți nimic.Te invităm la #TeamUp4Change, să construiești alături de alți studenți platforma online care-i va ajuta pe studenți să găsească stagiul de practică potrivit pentru jobul dorit.

#TeamUp4Change va avea 3 etape:
Prima etapă 4 Martie  – Conferința
Studenții participă la workshop-urile despre Leadership, Managementul Schimbarii și Lucru în echipă susținute de vorbitorii:

Todd Geist – recent retras din activitatea de 30 de ani de la Procter&Gamble unde a dezvoltat și supervizat programul de Leadership Development al organizației de Finance & Accounting a P&G Global.

Scott Liston – fost CFO al unui start-up din Michigan, după 22 de ani de cariera in P&G unde a oferit leadership financiar pentru presedinți și vicepreședinți de divizii ai Procter&Gamble. În prezent este unul dintre cei 3 membri ai panel-ului care recomandă finanțări pentru antreprenorii care aduc pe piață tehnologiile bazate pe cercetările universităților din Ohio.

A doua etapă  – pregătirea Hackaton-ului – perioada 6 martie – 21 aprilie
În această perioadă, în traininguri săptămânale, studenții participanți vor pregăti Hackatonul. Se poate opta pentru următoarele departamente: Programare web; Grafică; Copywriting; HR; Media (filmare, montaj); PR și Publicitate.

A treia etapă – Hackaton #TeamUp4Change – 22 Aprilie
În 24 de ore, echipele de studenți formate și antrenate în perioada de 6 săptămâni vor lucra sub îndrumarea unui project manager la implementarea și lansarea unui site care va sugera studenților carierele pe care le-ar putea urma după facultate, în ce procent e pregătit CV-ul lor pentru a fi eligibili pentru o slujba entry-level în cariera respectivă și de asemenea site-ul va pune la dispoziție proiecte de practică și internship-uri în firme din domeniul respectiv.
Ex: Un student la Psihologie poate să aplice pentru 2 saptămâni într-o fundație care lucrează cu copiii cu autism sau unui student la Arte să aplice pentru un ”job” care presupune design-u unei broșuri pentru un ONG sau pentru ”job”-uri similare propuse de companii.

Participarea la eveniment este gratuită, costurile fiind acoperite în totalitate de Liderii de Mâine. Solicită o invitație pe: http://change.lideriidemaine.ro 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”