Cum te poti pregati pentru o cariera in IT in Timisoara, Iasi, Cluj si Bucuresti?Scoala Informala de IT este un program de educatie alternativa si reconversie profesionala axat pe mentorat si pe aplicabilitatea practica a cunostintelor necesare dezvoltarii unei cariere in IT. Beneficiaza de titlul „Education Program of the Year 2016” oferit de Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) si a fost recunoscuta drept „The most outstanding educational tech program” in cadrul Cluj Tech Industry Award.

Scoala Informala de IT se adreseaza celor isi doresc sa inceapa o cariera in IT de la zero sau sa se specializeze pe o anumita ramura a industriei, prin programe complexe de initiere, pregatire si specializare in IT. Cu peste 70 de traineri cu o vasta experienta in industria IT, acest sistem alternativ de invatare pune la dispozitia celor pasionati de tehnologie o oferta educationala adaptata la realitatile industriei, pliata pe cerintele angajatorilor si nevoile cursantilor.

Proiectul se adreseaza, totodata, si companiilor locale de IT&Software, dornice sa recruteze personal entuziast si dotat cu aptitudini si competente practice, testate de specialisti cu o larga recunoastere in domeniu. Peste 100 de astfel de companii au recrutat pana in prezent absolventi ai Scolii Informale de IT.

Infiintata in 2013 la Cluj-Napoca, Scoala Informala de IT isi desfasoara astazi activitatea si in alte trei mari orase cu potential de dezvoltare pe piata IT&C: Timisoara, Iasi si Bucuresti.

Ce poti studia la Scoala Informala de IT Timisoara?

Initiere in IT: program dezvoltat pentru cei care provin din domenii total diferite de IT si isi doresc o reconversie profesionala completa. Absolventul acestui program va primi o recomandare personalizata legata de parcursul profesional care i se potriveste profilului sau: testare software sau programare.

Software Testing: are ca scop familiarizarea cursantilor cu notiuni ancorate in realitatea actuala a firmelor IT, predate si aplicate practic pentru ca fiecare candidat sa poata sa-si insuseasca un set de bune practici care sa-l ajute sa performeze cu succes in domeniul testarii.

Java Development: se adreseaza celor care au ambitia de a face fata provocarilor complexe si isi doresc sa devina programatori entry-level intr-un limbaj de programare „prime-time” cu una din cele mai mari popularitati si arii de aplicabilitate.

.NET Web Development: conceput pentru cei fara experienta in programare, dar care isi doresc sa invete cum se scrie o aplicatie de la A la Z, folosind tehnologii web si Microsoft ca: HTML, CSS, Javascript, C#, MSSQL.

Admitere pe baza unui proces de selectie

Admiterea in cadrul programelor Scolii Informale de IT se face prin intermediul unui proces de selectie in cadrul caruia candidatii trebuie sa faca dovada motivatiei si a potentialului pentru a urma o cariera in industria IT. Aceasta metoda specifica are obiectivul de a asigura un grad inalt de performanta in cadrul programelor, in care cursantii admisi pornesc de la nivele echilibrate de pregatire si intelegere a domeniului, dar si de motivatie.

Dupa admitere, candidatii sunt integrati intr-un program de mentorat in domeniul IT, completat prin sesiuni si discutii cu specialisti in HR sau dezvoltare profesionala. Programul de sustinere a cursurilor este conceput pentru a usura prezenta la cursuri a persoanelor care au deja un job full-time la momentul inscrierii, astfel sesiunile de curs se desfasoara dupa masa, dupa ora 18:00 sau in week-end.

Pentru detalii accesati http://scoalainformala.ro/ sau http://informalschool.com .
Inscrierile pentru programele Scolii Informale de IT sunt deschise online, pe site.

Va recomandam si:

De la HR la Marketing in pasi de internship

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI