Sarbatorim Ziua Europeana a Limbilor Straine in AEGEE!



Duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 12:00 sărbătorim împreună Ziua Europeană a Limbilor Străine în AEGEE!
Prin intermediul activităţilor de grup, vom desprinde cele mai importante cuvinte şi expresii din limbile franceză, engleză, germană şi italiană, dar le vom şi aplica şi exersa într-un mod interactiv şi distractiv!
 
Activităţile de tip workshop, jocuri interactive, quiz-uri de cultură generală vor avea loc începând cu ora 12:00 la sediul AEGEE (str. Frumoasa, nr. 31, etajul 3, camera 44). Vom pune accentul pe învăţarea celor mai importante cuvinte şi expresii prin educaţie nonformală, dar şi a celor mai importante elemente de cultură.
 
Participantul ideal este un student care iubește învățarea limbilor străine și crede că diversitatea lingvistică este un aspect important al bogăției culturale a Europei.

Pentru înscriere este necesară completarea formularului :
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScTTR_e0nMQ2KryXZ9DugogRTYhLxh_ZOqmvNUvo-yefCS7_w/viewform   

Despre proiect

Proiectul are ca scop motivarea tinerilor europeni să învețe limbi diferite. Prin organizarea de cursuri de limbi străine simultane și a diferitelor tipuri de evenimente legate de limbă, cu o acoperire media largă în toată Europa, Ziua Europeană a Limbilor Străine își propune să atragă atenția internațională asupra importanței învățării limbilor străine și sensibilizarea publicului larg și a factorilor de decizie.
 
Celebrarea Zilei Europene a Limbilor are loc în fiecare an, în timpul sezonului de toamnă. Astfel, se dorește să se promoveze patrimoniul cultural bogat al Europei și înțelegerea reciprocă între diferitele comunități lingvistice, cu un accent special asupra tinerilor.

Despre AEGEE-Bucureşti

AEGEE-București reprezintă una dintre cele 170 de filiale ale AEGEE-Europe existente în 40 de țări din Europa și a fost înființată în 1997 de către Andrei Popescu.
Asociaţia are ca misiune crearea unui context european și intercultural prin care studenții și tinerii să-şi asume un rol activ în societate, asigurând un spațiu pentru dialog și oportunități de învățare.

Persoană de contact

Cristina-Maria Apostu, PR Coordinator | cristinamaria.apostu@gmail.com | 0737 402 740

Va recomandam si:

Discover InThePocket - New IT company to keep an eye on