Recomanda cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP

Recomanda Targul Angajatori de TOP editia online si poti castiga un MacBook!

REGULAMENT DE PARTICIPARE

Regulamentul concursului "Recomanda cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP "
Organizator: Catalyst Solutions SRL
Maria Rosetti, Nr 8A, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania
www.catalyst.ro , Tel/fax: 021/318.55.77

 

Acest regulament se adreseaza si este valabil pentru fiecare persoana care se inregistreaza conform acestui regulament si dobandeste calitatea de Participant.

Inregistrarea si participarea dumneavoastra la aceasta campanie de promovare inseamna si acordul implict cu regulile de participare prezentate aici:

Participarea:
- La aceata campanie de promovare pot participa numai persoane de nationalitate româna cu varsta de peste 14 ani.
- Participarea copiilor sub 14 ani nu se poate face decat cu acordul parintilor.
- La aceata campanie de promovare pot participa doar persoane rezidente in România.
- Angajatii Catalyst Solutions SRL si rudele acestora nu au dreptul de participare la aceasta campanie de promovare.

Perioada de desafasurare:
- Perioada de desfasurare a campaniei de promovare este 31 Martie 2008 – 15 Mai 2008.

Inregistrarea si participarea:
- Inregistrarea la aceasta campanie de promovare se poate face doar aplicand in mod corect formularul de recomandare din pagina in care este prezent titlul campaniei "Recomanda cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP "
- Inregistrarea online si participarea la aceasta campanie de promovare se poate face numai in perioada 31 Martie 2008 ora 0.00 - 15 Mai 2008, ora 23.59, ora oficiala a Romaniei.
- Pentru identificarea corecta a castigatorului fiecare particpant trebuie sa foloseasca la inregistrare numele si prenumele propriu si o adresa de email valida, a carui detinator este.
- Utilizarea unui nickname/porecle in loc de nume sau a unei adrese de email care nu este reala sau nu apartine persoanei inregistrante duce la anularea participarii persoanei la aceasta campanie de promovare.
- Adresele de e-mail catre care se face recomandarea trebuie sa fie diferite si valide, in caz contrar participarea persoanei la aceasta campanie de promovare este anulata.
- Fiecare participant se poate inscrie de mai multe ori cu conditia ca adresele de email catre care face recomandari sa fie diferite.

Conditiile de participare:
- Inregistrarea sa respecte cerinte acestui regulament.
- Acceptarea regulilor stipulate in aceast REGULAMENT DE PARTICIPARE.
- recomanda evenimentul Angajatori de TOP catre un grup de minim 5 prieteni, la minim 5 adrese de e-mail active, distincte. O persoana poate recomanda evenimentul la mai multe grupuri de 5 prieteni fiecare, cu conditia ca toate adresele de e-mail catre care sa face recomandarea sa fie distincte. Persoana va fi inscrisa in concurs de fiecare data cand recomanda la un grup de 5 prieteni.
- In cazul castigarii campaniei de promovare, participantul accepta prezentarea publica cu nume, varsta, adresa (localitate) acestuia pe site-ul www.hipo.ro , la adresa: .https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/204/Recomanda+cel+mai+mare+targ+de+cariera%3A+Angajatori+de+TOP , cu datele reale si fara a cere nici o alta recompensare pentru aceasta prezentare.

Desemnarea castigatorului:
- Fiecarui formular de recomandare i se va acorda un numar de ordine.
- Castigatorul se va desemna prin tragere la sorti, prin extragerea aleatoare a unui numar cuprins intre 1 si numarul total al formularelor comletate si trimise.
- Extragerea se va face la pe data de 15 Mai 2008.

Acordarea premiului:
- Premiul este un laptop MacBook cu urmatoarele caracteristici:
Culoare - White
Procesor: - 2.00 GHz Intel Core 2 Duo
- 4MB Shared - L2 Cache
- FSB 800MHz
Memorie RAM - 1GB (2x512MB SODIMM) 667MHz DDR2 SDRAM (PC2-5300), suporta pana la 4GB
Monitor: - 13.3-inch (diagonala) widescreen TFT active-matrix LCD, 1280 x 800 pixeli, milioane de culori
Procesor grafic Intel X3100 cu 144MB DDR2 SDRAM partajati cu memoria principala;
Camera web- iSight incorporat cu rezolutie 640 x 480, port mini DVI, iesire DVI, VGA, S-video si compozit;
Difuzoare incorporate; microfon omnidirectional incorporat; iesire/intrare digitala audio optica si normala

Alte caracteristici:
- 80GB Serial ATA/100; 5400 rpm
- Combo Drive (DVD-ROM/CD-RW)
- 10/100/1000BASE-T (Gigabit) incorporat
- AirPort Extreme (802.11n) incorporat; Bluetooth 2.0+EDR incorporat
- Apple USB Modem (vandut separat ca accesoriu)
- Apple Remote Control
- Keyboard Full size cu caractere romanesti
- Scrolling Trackpad
- 1xFW 400, 2xUSB 2.0; port mini-DVI
- alimentator 60W cu conector MagSafe, baterie lithium-polymer;
- Mac OS X v10.5 "Leopard"

- Caracteristicile produsului au fost furnizate de firma iStyle Bucharest s.r.l. prin intermediul paginii web www.istyle.ro. Catalyst Solutions nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele care pot apare intre caracteristicile prezentate si caracteristicile produsului.
- Imaginile produsului au caracter de prezentare.
- Premiul nu este transferabil sau inlocuibil.
- Nu se ofera contravaloarea premiului in locul acestuia.
- Responsabilitatea declararii premiului pentru eventuale impozite/taxe revine castigatorului.

Notificarea, verificarea si validarea castigatorului
- Castigatorul va fi validat in urma verificarii corectitudinii datelor de inregistrare si a participarii.
- Castigatorul va fi anuntat prin email in data de 16 Mai, 2008. Rezultatele concursului vor fi anuntate catre toate partile participante la concurs, inclusiv catre prietenii catre care participantii la concurs fac recomandarile.
- Castigatorul trebuie sa completeze un Formular de Acceptare a prezentarii publice cu nume, varsta, adresa (localitate).

Premiul va fi inmanat castigatorului la sediul Catalyst Solutions , in baza buletinului de identitate, in zilele de 19- 23 Mai 2008, intre orele 10.00 si 18.00. In cazul neprezentarii castigatorului in aceasta perioada, tragerea la sorti se va relua in ziua imediat urmatoare zilei in care expira termenul de ridicare a premiului.

Conditiile de acordare a premiului

Castigatorul va putea ridica premiul doar la prezentarea Buletinului de Identitate. La ridicarea premiului castigatorul este obligat sa prezinte si adresa de email in baza careia a castigat premiul.

Descalificari:
- Castigatorul va fi validat in urma verificarii corectitudinii datelor de inregistrare si a participarii
- Daca adresele de e-mail catre care s-a facut recomandarea nu sunt disticte si active acesta poate fi descalificat.


Politica de confidentialitate:

Catalyst Solutions SRL respecta regulile cofidentialitate si de protejare a informatiilor private:
1. Catalyst Solutions SRL tine o evidenta a corespondentei in care sunt incluse si adresele de email catre care s-au trmis recomandari cu scopul de a le comunica acestora rezultatul concursului. Aceste adrese de email nu vor fi comunicate nici unei alte parti pentru folosirea in alte scopuri. Exceptie face furnizorul WhiteImage care asigura platforma tehnica pentru desfasurarea concursului care va avea acces la aceste informatii strict in scopul desfasurarii acestui concurs..
2. Participarea la campania de promovare este confidentiala, numele si adresele participantilor nu vor fi facute publice.
3. Singura exceptie de la politica de confidentialitate se aplica, conform prezentului regulament, castigatorului campaniei, in momentul prezentarii publice a acestuia.
4. Organizatorul va trimite newslettere cu oportunitati de cariera participantilor care opteza sa le primesaca la inscrierea in concurs. Acestia se pot dezabona folosint linkul de dezabonare din fiecare newsletter.


General:
- Participarea la aceasta campanie de promovare este libera de orice plata sau taxa, nu se cere cumpararea unor produse sau servicii si nu este conditionata de utilizarea serviciului www.hipo.ro.
- Datorita caracterului liber de participare fara obligatii financiare, toti participanti inteleg si sunt de acord ca Organizatorul nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube sau pierderi directe, indirecte sau accidentale legate de aceasta campanie de promovare si nu i se vor cere nici un fel de despagaubiri materiale sau morale.
- Organizatorul acestei promotii are dreptul de a descalifica participantii ce nu indeplinesc sau incalca regulile acestei promotii fara nici o avertizare prealabila si fara oferirea nici unui fel de compensatii.
- Organizatorul are dreptul de a aduce amendamente si completari la acest REGULAMENTUL DE PARTICIPARE, acestea intrand in vigoare de la data postarii lor la adresa https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/204/Recomanda+cel+mai+mare+targ+de+cariera%3A+Angajatori+de+TOP .
- Este responsabilitatea participantilor de a se informa despre eventualele modificari ale REGULAMENTULUI DE PARTICIPARE.
- Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru orice impedimente de participare la concurs sau la validarea castigatorului datorate erorilor particpantului sau a erorilor si defectiunior mijloacelor folosite pentru inregistrare, validare si comunicare de catre participant.
- Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe sau suspenda aceasta campanie de promovare in cazul aparitiei unor cauze care nu tin de controlul acestuia.

REGULAMENTUL DE PARTICIPARE constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra ca Participant si S.C. Catalyst Solutions S.R.L. ca Organizator, si reglementeaza campania de promovare "Recomanda cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP ". Faptul ca un Participant nu a luat cunostinta de REGULAMENTUL DE PARTICIPARE in mod intentionat, din dezinteres sau din necunostinta existentei acestui REGULAMENT DE PARTICIPARE cade in raspunderea acestuia, organizatorul postand in pagina de inregistrare o legatura directa (link), explicita si cu corp de litera vizibil catre acest REGULAMENT DE PARTICIPARE, conform uzantelor de pe WorldWideWeb.
- Pentru intrebari si clarificari cu privire la aceasta campanie ne puteti scrie la adresa de e-mail office@catalyst.ro

 

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?