Salarii cuprinse intre 300 si 1500 EUR pentru pozitiile deschise la targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti 2016Vineri si sambata, pe 14 si 15 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare targ de joburi reuneste 100 de companii si 5000 de joburi. Majoritatea companiilor ofera o remuneratie financiara in intervalul 300-400EUR pentru programele de internship si intre 1000 - 1500 EUR, dar si peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesionistilor, cu peste 3 ani experienta.

Pe langa remuneratia oferita, companiile au si o serie de beneficii extra salariale. Accesul la eveniment este gratuit in baza CV-ului Barcode care poate fi descarcat de aici.
 

Care sunt salariile oferite pentru cele 5000 de oportunitati de cariera? 

Remuneratia oferita de companii pentru pozitiile deschise variaza in functie de nivelul de experienta, cerintele jobului si industria in care activeaza angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor ofera salarii cuprinse in intervalul 300-400 EUR, iar pentru pozitiile entry-level cele mai multe companii ofera salarii in intervalul 400-500 EUR. In ceea ce priveste joburile care se adreseaza specialistilor cu nivel mediu de experienta, majoritatea companiilor ofera salarii in intervalul 500-700 EUR, iar pentru pozitiile dedicate candidatilor cu nivel senior, remuneratia este cuprinsa intre 1000-1500 EUR si peste 1500 EUR.

Companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, pe langa oferta salariala, iar cateva dintre cele mai neobisnuite astfel de beneficii sunt: 
  • Calatorie intr-o destinatie exotica pentru toti angajatii, in masura in care obiectivele de business sunt indeplinite peste target;
  • Ziua de vineri este ziua masajului;
  • Asigurare medicala pentru angajat si pentru familia lui;
  • Reduceri la parteneri: institutii bancare, ansambluri rezidentiale, companii de autoturisme;
  • Stele pe “Walk of Fame”;
  • Discount la cursuri de antreprenoriat pentru copii angajatilor;
  • Discount la teatrul Notara.
 
54% dintre companiile prezente la eveniment ofera astfel de pachete angajatilor, pe langa pachetele salariale. Scopul acestor  beneficii suplimentare fiind acela de a mentine un grad ridicat de motivare si satisfactie la locul de munca din partea angajatilor.

Care sunt intrebarile preferate de specialistii in recrutare?

Am intrebat cele 100 de companii care sunt intrebarile preferate pe care le adreseaza in cadrul interviurilor. Cateva dintre intrebarile mentionate de companii sunt:

-Care sunt asteptarile dumneavoastra de la noi, de la job astfel incat sa veniti cu drag la munca?
-Invata-ma in 3 minute ceva nou?
-De ce iti doresti sa te alaturi echipei noastre?
-De ce te-am alege pe tine in acest proces de recrutare?
-Daca ar fi sa te lauzi cu ceva ce ai facut, ce ne-ai povesti?
-Ce te face un candidat mai bun decat ceilalalti si ce ai aduce nou?

5000 de oportunitati de cariera. 

Editia aceasta oferta companiilor cuprinde 5000 de joburi, oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cu nivel mediu si senior de activitate, dar si persoanelor entry-level. Cei care sunt la inceput de cariera pot lua in considerare aplicarea la programe de internship si trainee. Din statisticile noastre, la aceasta editie, studentii si proaspat absolventii care doresc sa se implice intr-un program de internship pot aplica la peste 450 de pozitii. 53% dintre companii ne-au confirmat ca au deschise astfel de oportunitati de cariera, iar 49% dintre respondentii din partea companiilor au spus ca vor sa recruteze intre 5-10 interni.  

Cum poti aplica la joburile deschise in cadrul targului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la pozitiile deschise, le recomandam vizitatorilor sa se inscrie la eveniment folosind butonul de inscriere accesibil la sectiunea dedicata evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezenta in cele doua zile Angajatori de TOP este gratuita, in baza CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul personal.
 

31 de workshopuri si conferinte cu participare gratuita!

Pe langa cele 5000 de oportunitati de cariera, evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor oportunitatea sa participe la o serie de workshopuri si conferinte. Editia aceasta a evenimentului contine peste 30 de SkillShop-uri si sesiuni TechTalks utile pentru dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si sesiuni adresate celor pasionati de tehnologie. Pe langa interactiunea cu companiile renumite din domeniul tehnic, va avea loc si un Tech Corner, unde vizitatorii vor putea experimenta ultimele noutati in materie de gadgeturi si robotei. Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar cei interesati pot afla mai multe detalii aici.
 

Ce spun angajatorii despre prezenta lor la Angajatori de TOP?

„Echipa Kaufland a devenit un partener cu traditie al targului de joburi "Angajatori de TOP" deoarece acesta reprezinta o ocazie buna pentru noi sa interactionam cu candidatii care urmaresc o oportunitate de cariera in cadrul companiei noastre. La fiecare editie vrem sa surprindem prin diversitatea joburilor si programelor de dezvoltare deschise, astfel incat orice candidat care va interactiona cu colegii nostri sa cunoasca atributele unui Angajator de TOP care investeste in mod activ in formarea angajatilor sai, printr-o serie de instrumente recunoscute inclusiv prin certificarile primite la nivel international de la institute de specialitate”  - Estera Anghelescu, Recruiting, Engagement & Employer Branding Director, Kaufland Romania.

 „Phi Partners devine din ce in ce mai interesat sa-si stabilizeze si sa creasca Delivery Center-ul din Bucuresti prin aducerea de noi tehnologii si produse dedicate celor mai mari banci de investitii din lume. Recrutam activ Software Developers cu C++, Quality Assurance Engineers, Business Analyst uneori chiar si Project Manageri care sa completeze cerintele actuale ale clientilor nostri. Experienta ceruta poate fi de minim 6 luni si poate urca pana la 10+ ani” - Ana Marin, HR Manager, Phi Partners.

„Allianz Worldwide Partners Romania (AWP Romania S.A.) continua sa isi mareasca echipa din Bucuresti. Posturile disponibile in acest moment presupun asistenta pentru clienti din diferite tari precum: Italia, Germania, Elvetia, Austria si Irlanda. In cadrul editiei de toamna a targului "Angajatori de TOP" vom veni cu 20 de posturi disponibile pentru candidatii vorbitori de Italiana, Germana, Engleza si Franceza care doresc sa lucreze intr-un mediu international. Avem posturi atat la nivel de entry-level cat si middle sau senior level pe partea de call center dar si pe back-office” - Alina Paraschiv, HR Business Partners, Allianz Worldwide Partners Romania.

Accesul la eveniment este gratuit in baza inscrierii pe Hipo.ro si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00-18.00 si sambata, 15 octombrie,  in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.
 

Va recomandam si:

Cele mai noi programe de internship, trainee si joburi entry-level din luna mai

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI