Cariera in finante-contabilitate? Descopera recomandarile unui profesionist de top intr-un seminar online gratuit



ACCA
(Association of Chartered Certified Accountants) este cea mai mare asociatie internationala pentru profesionistii din domeniul financiar-contabil si de business. Scopul nostru este sa oferim calificari de cel mai inalt nivel persoanelor dedicate, abile si ambitioase din intreaga lume care doresc o cariera plina de satisfactii in contabilitate, finante si management.

Pe 23 iunie 2016 te invitam la un seminar online ce va putea fi accesat de pe orice laptop sau pc cu o conexiune la internet.
 
Prin participarea la seminarul online vei putea afla mai multe informatii despre cum te poate cum te poate ajuta in cariera detinerea unei certificari internationale ACCA in domeniul financiar-contabil.

Sesiunile vor fi sustinute de catre Andrei Bica, Director, Finance Operations Southern & Eastern Hub Lead VODAFONE
   

Care sunt cateva din avantajele certificarilor profesionale oferite de ACCA?
Reputatia noastra se bazeaza pe mai mult de 110 ani de experienta iar certificarile ACCA sunt recunoscute de angajatori ca o garantie a excelentei profesionale. Cu ajutorul acestora iti poti:
  • creste potentialul de castig
  • imbunatati oportunitatile de a avansa in cariera
  • asigura mobilitatea internationala pentru cariera ta
  • alege sa lucrezi in orice domeniu de activitate, oriunde in lume

Cativa dintre cei 5000 de membri si studenti romani ne-au vorbit despre experienta lor ACCA:
"Pentru mine, ACCA a fost pasaportul care mi-a permis imbarcarea la clasa ‘senior management’ intr-o companie multinationala.[...]
Certificarea ACCA nu este un scop in sine, este un mijloc care structureaza si integreaza logic informatii in crearea analizelor si in luarea deciziilor financiare."


Laura Iliescu, Director Contabilitate Manageriala si Control , ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucuresti


Participa la seminarul din 23 iunie 2016 pentru a descoperi cum te poate ajuta ACCA in cariera ta in finante-contabilitate.
 

Recomanda prietenilor si castiga!
Daca ai prieteni care lucreaza sau vor sa-si inceapa cariera in finante-contabilitate recomanda-le sa se inscrie la seminariile ACCA folosind acest formular si poti castiga o sedinta de consiliere in cariera.

Recomanda prietenilor si castiga >>

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania