Craita Barbulescu, Therme Nord Bucuresti: Cautam persoane responsabile si entuziaste, care sa-i ajute pe oaspetii nostri sa se simta in siguranta si relaxati

Palmieri, saune orientale si piscine interioare....

Suna a vacanta, dar poate fi noul tau loc de munca!

Therme Bucuresti este cel mai mare centru termal de wellness si entertainment din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, avand o suprafata totala de peste 30.000 mp. Odata cu deschiderea centrului Therme Bucuresti, capitala a devenit al doilea cel mai mare oras termal din Europa, dupa prima si cea mai veche capitala termala atestata istoric: Roma. Investitia în Therme Bucuresti este realizata de A-HEAT GROUP AG, concern cu sediul în Viena.

Therme Bucuresti gazduieste cea mai mare si variata gradina botanica a Romaniei ce include peste 800.000 plante, cel mai mare sistem de tobogane din Romania cu o lungime totala de 1.5 km, 8 piscine, 6 saune tematice, 3 restaurante.

Centrul este impartit in 3 zone distincte: The Palm- zona perfecta pentru relaxare, Elysium- locul rasfatului tropical si Galaxy, zona dedicata distractiei, pentru intreaga familie.
Craita Barbulescu, HR Manager al Therme Nord Bucuresti, cel mai mare centru de wellness, relaxare si entertainment din Europa, ne dezvaluie modul in care se realizeaza recrutarea pentru singurul loc din Romania unde relaxarea si distractia sunt la ele acasa. Afla mai jos cum se desfasoara procesul de recrutare si cum poti face parte din echipa de profesionisti a Therme.

Ce tip de candidati cautati de obicei?

Cautam persoane responsabile si entuziaste, care sa-i ajute pe oaspetii nostri sa se simta in siguranta si relaxati, intr-o ambianta de paradis. In prezent, extindem echipa Therme pentru departamentele de Case-relatii clienti, Salvamari, Wellness si pentru toate zonele de Food & Beverages.

Cum se deruleaza procesul de recrutare?

Initial, candidatii care sunt interesati de posturile deschise in cadrul Therme sunt contactati si intervievati telefonic. In aceasta etapa a discutiei stabilim in ce masura interesul candidatului este unul autentic.  Decizia de angajare se ia in urma discutiilor directe si a sustinerii de probe practice specifice fiecarui post. De exemplu, pentru postul de salvamar proba de inot este un criteriu esential de selectie; un barman, pe de alta parte, trebuie sa detina cunostintele si abilitatile necesare pentru prepararea cocktail-urilor.

Ce apreciati cel mai mult la un candidat in timpul procesului de recrutare?  

Ceea ce apreciem si incurajam in Therme este atitudinea pozitiva si entuziasmul. Experienta profesionala a candidatilor este importanta pentru noi, dar apreciem foarte mult potentialul si interesul candidatului fata de domeniul hospitality. Credem ca skill-urile se pot invata, iar ceea ce ii diferentiaza pe candidati in procesul de selectie este atitudinea fata de munca, fata de lucrul in echipa si fata de oaspetii Therme.

Cum le recomandati candidatilor sa se pregateasca pentru interviurile de recrutare?

Apreciem candidatii autentici care se prezinta la interviu informati despre centrul Therme si despre post, astfel incat discutia sa fie un castig real. Ne surprind placut acei candidati care au vizitat centrul Therme, care s-au simtit bine ca oaspeti si au decis ca isi doresc sa faca parte din echipa noastra.

Care a fost cea mai inspirata intrebare primita de la un candidat in timpul interviului de angajare? 

Multi candidati pun intrebari foarte bune la interviuri, insa cel mai inspirat raspuns a venit la o intrebare standard: ,,De cand puteti incepe activitatea la Therme?”. Raspunsul primit: ,,Acum!”

  


Vezi lista joburilor AICI

Va recomandam si:

PhotoHotel - pionierii industriei fotografice in zona de cluburi hoteliere in Europa

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI