Nu toate joburile se nasc egale. Sunt unele care iti ofera un start accelerat in cariera.


Nu toate joburile se nasc egale. Sunt unele care iti ofera un start accelerat in cariera.

Daca anul acesta termini studiile sau le-ai terminat recent, am pregatit pentru tine cateva programe de trainee care te pot ajuta sa avansezi mai repede spre o pozitie de management sau iti pot oferi chiar expunere internationala. Programele de trainee se desfasoara pe o perioada mai lunga de timp, intre 1 si 3 ani, ofera un pachet competitiv de beneficii si sunt construite pentru a-ti oferi mediul propice de dezvoltare pentru ca la finalizarea lor sa obtii o pozitie de management sau chiar o pozitie internationala. 

In perioada urmatoare, ai sansa sa aplici la 4 programe de acest fel. Afla toate informatiile acestora, completeaza-ti CV-ul si pregateste-te pentru procesul de selectie.

 


Ofera proaspat absolventilor sansa de a fi parte din procesul de schimbare pe care compania doreste sa il realizeze. Programul este o provocare atat din punct de vedere personal cat si profesional.

Pe parcursul programului vei avea sansa de a:
  • participa la evenimente interne globale
  • avea un job prin rotatie in mai multe departamente dar si sedii. Vei lucra timp de 3-6 luni intr-una din tarile unde ING este prezent
  • avea deplasari internationale, in special la sediul din Amsterdam
  • participa la traininguri in diferite domenii
  • avea un mentor
  • obtine un job pe o perioada nedeterminata in cadrul companiei
Aplica pentru unul din programele dezvoltate de ING Bank aici!

 

Vodafone Romania recruteaza CEO-ul, CTO-ul, CFO-ul, Directorul de HR, Marketing sau Customer Care de maine, care azi are doar potentialul de a ocupa unul din aceste posturi!
Esti tanar, pus pe fapte mari si in ochii tai se gaseste sclipirea aceea care spune "tanarul asta e misto si va face lucruri mari!"? stii ce vrei, stii ce poti si deja ai un plan in minte? Te confunda lumea cu un geek, dar nu cu un nerd?

Daca ai raspuns afirmativ in timp ce citeai intrebarile de mai sus, poti fi exact persoana pe care o cautam, si anume:
  •  Student in an terminal sau masterand
  •  Maxim 1 an de experienta de lucru
  •  Cu realizari academice importante si activ extra-curricular (proiecte in afara facultatii)
  •  Cu gandire logica si structurata
  •  Care vorbeste fluent limba engleza
  •  Stralucit, in multiple domenii
Ce te asteapta?

Pe scurt, un drum rapid de formare profesionala in directia rolurilor de mai sus. Timp de doi ani, candidatii acceptati vor intra intr-un program de Management Trainee, numit DISCOVER, care arata in felul urmator:

Expunere la experienta clientului – suntem patimasi cand vine vorba de experientele oferite clientilor nostri si iti vom insufla aceeasi pasiune pentru lucruri bine facute
3 rotatii functionale – in primele 6 luni vei trece prin 3 roluri, care te vor ajuta sa intelegi mai bine aria de business in care te vei dezvolta.
Dupa cele 6 luni de Internship, vei prelua un rol full-time in cadrul unei functiuni care ti se potriveste, in care vei avea ocazia sa demonstrezi potentialul pentru care ai fost ales. Dupa cei doi ani petrecuti in programul DISCOVER, vei avea ocazia sa aplici pentru Columbus, fratele mai mare al lui DISCOVER, care presupune o experienta internationala de doi ani, pe o cu totul alta piata Vodafone de pe mapamond.

Cum te sustine?
  • Vei avea ca mentor pe unul dintre liderii Vodafone, care se va asigura ca te mentii pe calea corecta de viitor lider si care va contribui la dezvoltarea potentialului tau de leadership.
  • Vei primi feedback constant, atat informal (echipa si managerul tau din fiecare rotatie se vor asigura ca dezvoltarea ta este constanta), cat si formal (performanta si comportamentul tau vor fi evaluate la finalul fiecarei rotatii, in functie de obiectivele stabilite).
  • Vei primi consiliere in cariera de la consultantii din echipa de Resurse Umane.
Aplica aici pentru Programul DISCOVER de la Vodafone Romania!

 


Ofera tinerilor absolventi o experienta completa intr-o companie de top din industria de retail, avand posibilitatea de a intelege, pe parcursul celor 12 luni, mecanisme si procese din departamente precum Vanzari, Logistica, Achizitii si alte departamente din Sediul Central.

Pe parcursul programului, vei avea sansa de a:
•  avea ocazia de a lucra indeaproape cu echipa de management a departamentelor care deservesc functionarea optima a magazinelor Kaufland;
•    realiza deplasari in tara pentru a studia particularitatile pe care le au magazinele noastre;
•    asista alaturi cu colegii din departamentul Achizitii la un proces de negociere a unui sortiment care va fi pus la vanzare catre clientii nostri in magazine;
•    intelege fluxul marfii in depozitele logistice si care este importanta transportului in livrarea necesarului potrivit catre magazinele noastre;
•    observa importanta coordonarii si gestionarii resurselor umane pentru a obtine performanta;
•    prelua un proiect in cadrul magazinelor noastre avand ca scop analiza si optimizarea unor procese in magazinele noastre.
Afla aici mai multe detalii despre acest program!

 


Este construit pentru absolventii ambitiosi si pasionati de vanzari si marketing, cu o gandire antreprenoriala. Scopul acestui program este sa dezvolte noua generatie de lideri ai companiei HILTI. Accesand programul vei putea beneficia de un sistem de dezvoltare care iti confera si acces la oportunitati internationale.
 
De exemplu, 4 dintre participantii la editiile trecute Talent Quest care s-au alaturat echipei Hilti Romania ca Account manageri sunt acum in diverse roluri in cadrul Departamentului de Marketing de la sediul regional Hilti din Milano, Italia. Vlad este CRM SAP By Design Specialist, Andrei este Product Manager Measuring Systems, Iulian este Technical Engineer iar Vladut - Business Analyst. Ei au studii in marketing si sunt absolventii unor programe de master in domeniile in care au studiat.

Acceseaza linkul pentru a afla mai multe detalii despre acest program, dar si abilitatile pe care ti le vei dezvolta.



Rolul acestor programe este sa iti ofere toate resursele de care tu ai nevoie pentru a putea obtine un rol in echipa de management a companiei. Daca vrei sa iti dezvolti abilitatile de leadership si cele de lucru in echipa, pregateste-ti CV-ul si aplica pentru unul din aceste programe! 
 

Va recomandam si:

Model CV 2024

ULTIMELE JOBURI