Be PROUD. Make up your brain!

Proud este un proiect marca BOS Romania, care, din anul 2007, raspunde nevoii tinerilor de a fi la curent cu domenii precum PR, Advertising si Marketing.

Promovam educatia non-formala si ne dorim sa ajutam la dezvoltarea cunostintelor studentilor pentru o viitoare cariera in comunicare. In acest sens, facilitam accesul pasionatilor de comunicare la informatii si la contactele de care noi dispunem.

Aflati la editia a zecea, ne dorim un Proud “altfel”, un Proud “iesit din tipar”. Tema aleasa este “Manipulare in advertising?” si isi doreste sa aduca mai aproape de studenti procesul care sta in spatele construirii unei campanii publicitare de succes. Proiectul se va desfasura pe parcursul a trei zile, 19-21 mai, sub forma unor traininguri si workshopuri. Pentru a aplica, foloseste acest link

„Branding the brain” este prima zi a proiectului, in care vom afla despre Marketing experiential si Online consumer behavior in prima parte a zilei, dar si despre  Cei 3 N: NLP, Neuromarketing, Comunicare NonVerbala in cea de-a doua. La finalul zilei, vom avea posibilitatea sa aflam mai multe insight-uri publicitare direct de la Andrei Aradits intr-un Q&A.

Cea de-a doua zi este “Ad to your brain” si isi propune sa ne vorbeasca despre Tehnicile de advertising: intre manipulare si persuasiune. Folosindu-ne de informatiile din training, vom trece in revista cateva campanii publicitare pe care le vom supune unei analize.

Ultima zi va fi incarcata de energie. “Trending the brain” urmareste Marile tendinte in publicitate si ni le aduce la lumina. Pentru ca am vrut sa facem lucrurile mai fun, am ales ca proiectul sa se incheie cu un treasure hunt al campaniilor publicitare.

Pentru ca am vrut sa facem lucrurile si cu profesionalism, tot in ultima zi, vom avea si un premiu de oferit; studentii care se remarca pe parcursul celor trei zile vor fi premiati cu cate un internship. DDB Romania, Geometry Global, GraffityPR si McCann va premiaza unicitatea si perseverenta!

Credem in dezvoltare personala, profesionalism si autenticitate. Va invitam sa descoperiti impreuna cu noi insight-urile din spatele unui brand.

Te asteptam la Proud10 pentru o viziune „altfel”! Aplica aici!

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI