Athénée Palace Hilton Bucuresti participa la cel mai amplu eveniment anual dedicat carierelor

“Careers@Hilton Live” ilustreaza numeroasele oportunitati de cariera disponibile pentru tineri in industria ospitalitatii. 

Pe tot parcursul lunii mai, hotelurile din lantul Hilton Worldwide organizeaza evenimente de informare a tinerilor in privinta oportunitatilor de angajare in industria hoteliera si le ofera indrumare pentru a-si construi o cariera in domeniu. Aceasta initiativa face parte din angajamentul Open Doors Hilton Worldwide, care isi propune sa creeze oportunitati pentru cel putin un million de tineri pana in 2019.

La Athénée Palace Hilton Bucuresti, in luna Carierelor, selectam  80 de elevi si studenti de la scoli profesionale, licee si universitati, care vor participa la Ziua Portilor Deschise, pe data de 26 mai. Ne adresam tinerilor care prezinta un interes in dezvoltarea profesionala si care vor sa afle despre oportunitatile pe care le poate oferi o cariera in industria hoteliera.

Activitatile pregatite pentru tineri pe 26 mai includ workshop-uri in care ei vor avea ocazia sa interactioneze cu membrii echipei Hilton, sa afle povestile de succes ale profesionistilor nostri si sa descopere din secretele operatiunilor zilnice din industria hoteliera. Tinerii vor avea parte de un tur al hotelului, vor descoperi cultura, departamentele si istoria Athénée Palace, si se vor bucura de surprize frumoase pe tot parcursul evenimentului.

Pentru informatii suplimentare si depuneri de aplicatii va rugam sa verificati periodic pagina noastra dedicata de Facebook:
 https://www.facebook.com/careersAPHilton/.
Aplicatiile pot fi trimise pana la data de 22 mai 2016.

Pentru mai multe informatii despre Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month, accesati: 
www.hiltonwordwide.com/youth.
Pentru informatii despre oportunitatile de job-uri, vizitati
http://jobs.hiltonworldwide.com/
.   




Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întălniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

Hilton Hotels & Resorts

De peste un secol, Hilton Hotels & Resorts întâmpină cu mândrie oaspeți din întreaga lume. Cu peste 570 de hoteluri pe șase continente, Hilton Hotels & Resorts oferă experiențe memorabile și prețuiește fiecare oaspete. Brand al Hilton Worldwide, Hilton Hotels & Resorts continuă să stabilească standarde de ospitalitate, oferind noi inovații și servicii pentru a satisface necesitățile în continuă schimbare ale oaspeților. Accesați noutățile la news.hilton.com și www.hilton.com sau www.hilton.com/offers pentru cele mai noi oferte speciale ale hotelurilor.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania