AIESEC in Bucuresti te invita la Donation for a Better Nation, eveniment de fundraising



AIESEC în BucureÈ™ti
 organizează evenimentul  caritabil  “Donation for a better Nation” pentru a susÈ›ine educaÈ›ia  nonformală în rândul copiilor din orfelinate. Acest lucru va fi posibil prin intermediul proiectului  Discover Social, ce îÈ™i propune să le ofere copiilor experienÈ›a de a învață È™i de a se dezvolta într-un mediu multicultural.  

Ce se întâmplă în cadrul evenimentului Donation for a better Nation ?
 
“Donation for a better Nation”, aflat la cea de a treia ediÈ›ie, este un eveniment de fundraising organizat de AIESEC BucureÈ™ti, ce constă într-un concert oferit de trupa The dAdA È™i alÈ›i invitaÈ›i surpriză. Accesul se face pe bază de bilet în schimbul sumei de 15 LEI, ce reprezintă donaÈ›ia în sine. De asemenea, va fi amplasată o urnă specială unde participanÈ›ii vor putea face donaÈ›ii materiale(cărÈ›i, caiete, jucării etc).
 
Ora, Data și Locația de desfășurare a evenimentului.
Evenimentul va avea loc duminică, 15 mai, începând cu orele 19:00, la Kaffa Pub. 

Despre AIESEC:­­­­
AIESEC este cea mai mare organizaÈ›ie internaÈ›ională, independentă, non-profit È™i neafiliată politic, condusă de tineri. Membrii săi sunt interesaÈ›i de a rezolva probleme globale. AIESEC este prezent în peste 125 de țări È™i teritorii È™i realizează peste 26.000 de schimburi internaÈ›ionale pe an, conduse de peste 70.000 de membri.





Contact:

Project Manager: Mădălina Haşiu
E-mail: hasiu.madalina@gmail.com
Telefon : 0768 65 99 80

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania