Cum sa trimiti CV-ul direct in short-listul recruiterilor?



Cum sa trimiti CV-ul direct in short-listul recruiterilor?
 
Tradus cuvant cu cuvant din limba latina, curriculum vitae inseamna „cursul vietii”. Perspectiva traditionala sugereaza
ca scopul sau este acela de a-i furniza potentialului angajator o imagine clara despre tine.  Scrierea unui CV implica multe decizii, de la alegerea fontului, formatului cronologic sau functional, pana la alegerea activitatilor care merita mentionate.

In articolul care urmeaza iti vom prezenta cateva sfaturi, care sa te ajute sa te diferentiezi in ochii angajatorului, prin intermediul CV-ului.
 
Top 10 recomandari ale angajatorilor despre cum trebuie sa arate CV-ul tau
 
#1 Utilizeaza cuvinte-cheie folosite in descrierea programului. Daca urmaresti un program in IT, nu uita sa mentionezi limbajele de programare in care stii sa lucrezi, astfel iti vei creste sansele ca acesta sa fie luat in considerare si va fi gasit ca fiind potrivit profilului, mai ales daca recrutorii folosesc programe informatice de selectie ca prima etapa;
 
#2 Mentioneaza specializarea facultatii, cursurile pentru care aloci mai multa atentie si bineinteles cele care te-au ajutat sa acumulezi informatii in domeniul urmarit. Bine de mentionat sunt si situatiile in care ai obtinut rezultate extraordinare, burse de merit sau te-ai implicat in proiecte de cercetare. Daca ai obtinut bursa Erasmus, detaliaza experienta, domeniul si care sunt informatiile pe care le-ai acumulat. 
 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri