Cautam viitorii Management Trainee in domeniul productiei si mentenantei in Timisoara!

Daca iti doresti o cariera de success in productie sau mentenanta, daca vrei sa iti pui in practica abilitatile si esti pasionat de domeniul tehnic, lansam provocarea Management Trainee Program 2017!

Destination: Management este un program de dezvoltare profesionala accelerata adresat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare, ce consta in 2 ani de traineeship remunerat, la finalul carora candidatii pot ocupa un rol de coordonare a unor echipe mici sau proiecte complexe.
 

Pe parcursul programului, Trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care dobandeste abilitatile necesare gestionarii unui post de management.


Anul acesta oferim 6 posturi de Management Trainee, in 3 departamente ale comaniei: Supply Chain (1 x Production & 1 x Maintenance Trainee Timisoara), Vanzari (2 posturi – Bucuresti), Financiar (1 post - Bucurestisi (1 post Quality Assurance Trainee in Dorna).

Odata admisi in programul de Management Trainee, candidatii vor trece prin cele trei etape ale pregatirii lor pentru viitoarea pozitie: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe).


Care este profilul candidatului ideal pentru departamentul de productie?

  • Student in ultimul an sau absolvent de studii superioare, specializare tehnica (Automatica, Mecanica, Electronica sau Electrotehnica), cu o nota de absolvire peste medie; a terminat facultatea in urma cu maxim doi ani;
  • Are cunostinte de baza din domeniul mecanicii si electromecanicii, automatizarii
  • Este familiarizat cu procesele de baza ale productiei
  • Cunostinte avansate de limba engleza si de utilizare a pachetului MS Office;
  • A fost implicat in activitati extrascolare (voluntariat, membru intr-o asociatie studenteasca, etc.);
  • Experienta de lucru de maxim 1 an/implicarea in programe de internship
  • Abilitati de planificare si organizare
  • Ii place sa lucreze in echipa si are bune abilitati de comunicare
  • Este orientat catre success si deschis catre tehnologie
  • Identifica posibile probleme si le rezolva in mod corespunzator
  • Curios si cu initiativa

Intalneste reprezentantii companiei la Angajatori de TOP Timisoara pe 17- martie, inscrie-te la SkillShop si afla totul despre procesul de productie, care sunt tehnologiile folosite si ce planuri de viitor avem, care sunt provocarile si cum le facem fatCautam viitori Managemeta. Invata alaturi de noi, iar noi iti propunem sa te alaturi unei echipe dinamice si orientate catre rezultat.


Cine poate participa la skillshop?

  • Studenti sau absolventi de studii superioare cu un background tehnic, orientati catre succes si deschisi catre tehnologie;
  • Entuziasti care vor sa-si dezvolte o cariera in productie si mentenanta.

Cum sunt oamenii care stau in spatele unor branduri atat de puternice si ce defineste cultura si atmosfera din cadrul Coca-Cola HBC?

Ne-am angajat sa respectam sase valori cheie, precum si comportamentele care le sustin si care definesc modul in care lucram zi de zi. Totul porneste de la valorile noastre; ele sunt ADN-ul companiei si sunt esentiale pentru succesul nostru viitor: autenticitate, excelenta, invatare continua, grija pentru oamenii nostri, performam impreuna, succesul impartasit cu clientii.
Angajatii nostri sunt oameni pasionati de ceea ce fac, pentru ca numai prin pasiune putem duce mai departe un brand atat de puternic.



Despre Coca-Cola HBC Romania
Suntem liderul industriei de bauturi din Romania, asigurand imbutelierea, distributia, vanzarea si marketing-ul operational pentru produsele din portofoliul Coca-Cola. Detinem trei fabrici de imbuteliere pe teritoriul Romaniei - in Ploiesti, Timisoara si in Poiana Negrii.

Fabrica noastra din Timisoara are linii de imbuteliere multiple pentru produsele carbonatate și necarbonatate, precum si o linie aseptica pentru bauturile racoritoare Nestea.

Echipa de Productie contribuie la procesul efectiv de fabricatie, in timp ce echipa de Calitate se asigura ca cele mai inalte standarde de calitate, siguranta alimentelor si igiena sanitara sunt respectate. In plus, departamentul de Calitate supravegheaza minimizarea impactului productiei asupra mediului inconjurator. Coca-Cola HBC Romania monitorizeaza indeaproape procesele de productie si detine programe specifice de testare pentru toate etapele procesului de imbuteliere, precum si echipamente performante de control si monitorizare pentru parametrii cheie ai proceselor.
 
Inscriere Angajatori de TOP Timisoara

Va recomandam si:

Participa la Prima Academie de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara