CV-ul Barcode – Instrumentul nr 1 la Angajatori de TOP Timisoara 2016



Pe 18 si 19 martie peste 60 dintre cele mai dorite companii din Banat se reunesc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara pentru a ocupa 2500 de pozitii! Te asteptam in cele doua zile de eveniment sa discuti cu reprezentantii angajatorilor preferati si sa iti gasesti job-ul potrivit asteptarilor tale profesionale!

Primavara aceasta, cheia catre o cariera de success si catre premii pe masura este CV-ul tau in format Barcode. De ce?

Iti ofera acces la 2500 de oportunitati de cariera

Companiile prezente la Timisoara au scos la bataie job-uri pentru toate nivelurile de experienta, in domenii variate, dar si programe inedited de internship si trainee pentru studentii si proaspat absolventii determinati. Doar cu CV-ul in format Barcode, intr-un singur exemplar, poti aplica la toate job-urile care ti se potrivesc si vei intra automat in baza de date a companiei preferate!

Afla care sunt pasii pentru descarcarea CV-ului Barcode »
 

Te inscrie automat in concurs pentru un Nikon D5300

Surpriza acestei primaveri este un aparat fotot DSLR Nikon D5300, care poate fi al tau. Tot ce trebuie sa faci este sa iti descarci CV-ul in format Barcode sis a il scanezi la cel putin una dintre companiile prezente la eveniment si esti automat inscris in tragerea la sorti! Astfel, nu doar ca iti vei gasi job-ul perfect, dar vei putea surprinde prima zi de munca cu un aparat foto profesional! Grabeste-te, astazi este ultima zi!

Castiga un Nikon D5300 »
 

Expertii HR iti corecteaza Gratuit CV-ul la targ

Daca te prezinti cu CV-ul in format Barcode la standul CV Experts din cadrul evenimentului Angajatori de TOP, specialistii in resurse umane te vor ajuta sa il faci de nota 10! Afla daca ai un CV competitiv, pregateste-l pentru interactiunea cu compania preferata si asigura-te ca vei fi chemat la urmatorul interviu!

Afla totul despre specialistii de la CV Experts >>
 
Completeaza-ti CV-ul in proportie de cel putin 50% si apasa print! Te asteptam weekendul acesta la targ!

Descarca CV-ul Barcode >>

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara