Ultimele zile de inscriere in cadrul evenimentului „Consulting Days” - Afla cum sa te pregatesti pentru o cariera in consultanta



Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti va avea loc cea de-a 5-a editie a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participantii sa inteleaga ce presupune o cariera in Audit, Contabilitate sau Taxe si cum sa se pregateasca pentru procesul de selectie. Mai sunt cateva zile in care doritorii se pot inscrie gratuit la eveniment, pe sectiunea dedicata de pe Hipo.ro.

Cui se adreseaza acest eveniment?

Studentilor, masteranzilor sau absolventilor unei facultati cu profil economic, care doresc sa isi dezvolte o cariera in domeniile Audit, Contabilitate si Taxe. Consulting Days este oportunitatea perfecta care ii pune pe participanti fata in fata cu reprezentantii companiilor de top in consultanta, precum: Deloitte, EY Romania, Mazars, PwC, CIMA si SG EBS.

Care sunt beneficiile participarii la Consulting Days?

Participarea in cadrul evenimentului ofera raspunsuri la curiozitatile ce tin de domeniul consultanta, cum ar fi:
  • Ce presupune o cariera in Audit si Taxe?
  • Cum trebuie sa se pregateasca un candidat pentru procesul de selectie?
  • Ce abilitati cauta angajatorii pentru pozitiile entry-level in Consultanta?
  • Companiile din domeniu ofera posibilitatea unui internship part-time?
  • Care este diferenta intre a lucra pentru una din cele 4 companii Big Four?
  • Care ar fi o marja salariala pentru un Junior in Consultanta? 
Agenda evenimentului include conferinte, workshopuri si studii de caz practice, concepute cu scopul de a le oferi participantilor oportunitatea de a interactiona in mod direct cu reprezentantii companiilor.
  • Deloitte va sustine workshopul pe tema “Auditul financiar – intre rigoare si creativitate”
  • Workshopurile tinute de EY Romania vor dezbate subiecte precum: “Individual taxation” si “Why we love audit”.
  • Mazars pregateste un exercitiu interactiv, cu scopul de a identifica solutii la anumite situatii reale: cu clienti din industrii diferite, probleme de contabilitate, situatii de audit, solicitari de consultanta fiscala, probleme ce tin de compensarea angajatilor, echipe & competitie si multe alte provocari si mai ales,  ofera posibilitatea de a vedea cum se pot face bani din toate aceste servicii. Sesiunea de workshop va fi sub forma unui business game (asemanator jocului Monopoly), unde echipele formate vor primi provocarea de a obtine un profit cat mai mare, trecand prin provocari asemanatoare celor pe care le-a confruntat Mazars in trecut. 

Inscrierile sunt gratuite pentru toti cei interesati si au loc pe sectiunea dedicata proiectului.

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI