Operatiunea „PR Forward” este in desfasurare!


PR Forward face public dosarul” 007 la evenimentul de lansare a noului numar, avand de partea sa agenti de top ai Comunicarii. Vino marti, 15 martie, de la ora 17:00, la Cafe Deko (Selari, 14, etaj 1), sa fii partas la deconspirarea ultimelor secrete in Comunicare!
 
Domeniul Relatiilor Publice si al Comunicarii avanseaza rapid, iar pentru a putea deveni un James Bond in aceasta arie, trebuie sa fii la curent cu ultimele gadgeturi, strategii, notiuni, tips&tricks de la nivelul elitei. Daca ti-am starnit curiozitatea, afla ca toate acestea se afla pe agenda evenimentului nostru.

Cum nu ne multumim cu putin si stim ca este cel mai bine ca aceste secrete sa le aflam direct de la sursa, membrii echipei noastre si-au intrat in rol, devenind adevarati spioni. Am „interogat” specialisti renumiti ai Comunicarii si Relatiilor Publice si, astfel, am alcatuit noul numar al revistei PR Forward: dosarul 007!

Pentru ca stim ca detaliile povestilor de succes sunt cheia, am tintit mai sus, mai departe de paginile revistei,  si am lansat „Operatiunea PR Forward 007”, in care invitatii nostri aduc, in loc de valize blindate, informatii exclusive pentru cititori.

Partners in crime
In numarul sapte, ADd Portrait il are ca protagonist pe Mircea Pascu, Managing Director Geometry Global, iar Miruna Meirosu, PR Manager editura Curtea Veche si membru fondator al Asociatiei Curtea Veche, ne ajuta sa tragem cu ochiul in culisele...PR-ului Cultural. Cum sa asculti si sa decodezi cifrul in Music PR ne invata Anamaria Hancu, Label Manager&Promotion Manager la Global Records. Cristian Manafu, Event Planner, Social Media Trainer&Consulter, is typing... despre cum sa faci dintr-un blog o misiune reusita, iar Mikey Hash, vlogger la #DozaDeHas, ia in vizor atuurile vloggingului de calitate in Log in to Vlogging.

Despre provocarile unui start-up ne vorbeste Dan Olaru, Managing Partner&Communication Strategist la Atelier Grup, in It’s Brand New. Nu putem sa nu dam Check in at Untold Festival, inainte de a afla despre primii pasi, de la ucenicie, la agent de top in Comunicare, de la Alex Petrescu, Creative Strategist la Geometry Global in First Step. In Fashion Corner o avem pe Vicki Nicola, Managing Partner la MyMedia/TheGroup, alaturi de care vorbim despre Comunicare la patru ace.

Impreuna cu ei suntem in pas cu tendintele curente si pregatiti sa facm fata misiunilor aparent imposibile ce se ivesc zilnic, pentru a putea atinge nivelul de profesionalism la care aspira orice pasionat de Comunicare.

Cum particip?
Te asteptam marti, 15 martie, incepand cu ora 17:00, la Cafe Deko (Selari, nr 14, etaj1). Sincronizeaza-ti ceasul si vino sa afli primul secretele agentilor nostri secreti: Cristian Manafu, Anamaria Hancu, Dan Olaru, Mikey Hash, Alex Petrescu, Miruna Meirosu si Vicki Nicola.

Pentru inscrieri, trimite-ne un mail la aceasta adresa de mail pana pe 14 martie, ora 20:00, in care sa precizezi numele si numarul tau de telefon.

Pentru mai multe detalii despre revista sau despre eveniment, viziteaza site-urile http://prime-romania.ro/, http://public-relations.ro/home/ si pagina noastra de Facebook

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI