​O cariera la Coca-Cola HBC Romania: leadership, pasiune, excelentaCoca-Cola HBC Romania ocupa locul I in topul celor mai doriti angajatori din industria bunurilor de larg consum, conform studiului Cei mai doriti angajatori 2015 realizat de Catalyst Solutions.

Dar prin ce se defineste o cariera in cadrul Coca-Cola HBC Romania?
Leadership, pasiune si excelenta, puse in practica zi de zi alaturi de o echipa extraordinara!

 
Atitudinea de lider este una dintre valorile esentiale cultivate in cadrul Coca-Cola HBC Romania. La un scurt interviu despre leadership ne raspunde Corina Licea, Country HR Manager Coca-Cola HBC Romania.
 

Cum vezi leadershipul in practica?  
Modelele mele de lideri au stiut sa imi influenteze cariera in bine, au stiut sa asculte si sa puna cele mai potrivite intrebari. Au fost hotarati in ce fac, dar calzi cu cei din jur, au stiut sa inspire pasiune, fiind in acelasi timp corecti, echilibrati si avand o gandire strategica foarte clara si bine comunicata. Le-a placut sa aiba echipe si sa inteleaga punctele tari si motivatia fiecaruia, ca sa ii lase apoi sa isi indeplineasca tot ce aveau de facut. Au fost deschisi sa asculte si sa schimbe lucruri, si au stiut sa-si pastreze zambetul pe buze si in momente dificile.

Cum nu trebuie sa fie un lider?  
Un lider nu trebuie sa fie cel care isi impune punctul de vedere in orice imprejurare, care isi doreste rezultate indiferent cum le obtine si sa nu asculte. Nu trebuie sa fie inchis in propriile opinii si sa nu ii pese de ce se intampla in jurul lui. Am vazut manageri care nu sunt urmati pentru ca nu stiu sa transmita viziunea, nu pot trezi pasiunea in cei cu care lucreaza, sunt directivi mereu si chiar daca stiu bine business-ul, nu inteleg niste simpli factori de motivare sau ca oamenii sunt diferiti si au nevoie de lucruri diferite pentru a performa.
 
De ce consideri compania un lider pe piata? 
Compania este un lider pe piata printr-un brand care a cucerit inimile consumatorilor acum 130 de ani si care continua sa surprinda prin inovatie si excelenta. Mai suntem lideri in Romania pentru ca tot ce facem prin si pentru oameni este recunoscut, suntem considerati o scoala foarte buna si un etalon in ceea ce priveste bunele practici pe toate zonele de activitate. Suntem concentrati pe consumatori si clienti si intelegem ca pentru ei existam.
 

In 2016, Coca-Cola HBC Romania lanseaza a cincea editie a Destination: management, programul Management Trainee Coca-Cola HBC, dedicat in exclusivitate studentilor si absolventilor. Vanzari, Marketing, Procurement si HR sunt departamentele in care tinerii vor porni intr-o aventura de doi ani, de dezvoltare accelerata catre pozitia de manager. 
 
Aplica aici pentru pozitia de Trainee pe care ti-o doresti! 


 

Va recomandam si:

Kellogg Company: We’re always looking for great new talent. This means that we regularly recruit for future potential and are continually...

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI