Inscrie-te la proiectul Dream Big!

Step into your dream!
 
 
Incepand cu data de 10 martie 2016, ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania - organizeaza cea de-a VI-a editie a proiectului Dream Big, acesta fiind destinat studentilor care au nevoie de indrumare pentru a isi urma visul, avand sprijinul unor modele demne de urmat din lumea businessului romanesc.
 
Proiectul se desfasoara in perioada 10 martie-31 martie, fiind urmat de o perioada de mentorat si coaching si se structureaza in trei etape.
 
Prima etapa a proiectului este reprezentata de conferinta “Dream Talk”, care va avea loc pe 10 martie, la ora 15:00, in sala Iridium, Hotel Sheraton. Conferinta va fi moderata de catre Andrei Niculae -voce Radio 21- si Gabriel Feresteanu -jurnalist Evenimentul Zilei- si va fi sustinuta de invitati precum Cristian Hossu, Zoia Zarnescu, Mihai Holhos (Mikey Hash), Cristian Onetiu, Sergiu Negut si Alexandru Vesa.

Workshopurile, trainingurile si coffee talks constituie etapa de Dreambuilding, in care participantii vor avea ocazia de a intra in contact direct cu trainerii si mentorii specializati in diferite domenii, care au rolul de a contribui la construirea drumului catre succes al tinerilor implicati in proiect. In cadrul acestei etape, studentii vor participa la traininguri si workshopuri, precum Autocunoastere si inteligenta emotionala, Managementul schimbarii, Time Management, Success - What’s next,  Guts, Intellect, passion or LUCK – Which is the main element of success, Leadership Personal, Misiune, viziune, valori si setare de obiective, Branding Personal si Pasii spre visul tau.
 
Perioada de mentorat si coaching constituie ultima etapa a proiectului, in care 20 de participanti vor beneficia de mentorat 1 la 1, alaturi de persoane de succes ale mediului economic romanesc, in timp ce alti 15 participanti vor avea parte de sesiuni de coaching de grup.
 
Indrazneste sa visezi maret si porneste in drumul catre succes! Ia-ti visul in propriile maini si inscrie-te pana pe 11 martie aici!
 
Despre Asociația Studenților Economiști din România – ASER
 
ASER este un ONG studentesc infiintat acum 17 ani prin pasiunea unor tineri care si-au dorit sa investeasca in educatie, in creativitate, in studenti exceptionali. Astazi, ASER continua cu profesionalism si entuziasm traditia, facilitand accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI